24 Ağustos 2014 Pazar

KIZLARIN EGOLARINI OKŞAMA TAKTİĞİ

Etkilemenin Yolları | Ego Okşama Taktiği

Etkilemenin Yolları | Ego Okşama Taktiği

Etkilemenin Yolları|Ego Okşama Taktiği

“Etkilemenin yolları” başlıklı yazımızda karşı cinsi etkilemek için 3 farklı yoldan bahsetmiştik. Kadın veya erkek olman hiç önemli değil. Eğer yazdıklarımı dikkatlice okursan kadınları etkileme veya erkekleri baştan çıkarma konularında tüm bakış açını bir anda değiştirecek bazı önemli noktalarla karşılaşacaksın. Kadınla erkek dünyaya birbirine kavuşmak için gelmiştir.
Daha önce çevrendeki erkeklerden bir çok kez duymuşsundur:
“Kadınlar bize muhtaç biz olmadan yaşayamazlar. Biz güçlüyüz, bizim gücümüze muhtaçlar.”
Aynı şekilde kadınlar da sıkça şunu tekrarlar:
“Erkekler bize muhtaç çünkü kendilerine bakmaktan acizler. Onları çekip çevirecek, yemeklerini yapacak, çocuklarına bakacak bir kadına ihtiyaçları var.”
Çok önemli bir noktayı vurgulamak istiyorum ki; Bunların her ikisi de doğru. Allah kadınla erkeği birbirine kavuşsun, beraber mutlu bir ilişki, mutlu bir yuva kursun diye yaratmıştır.

Etkilemenin Yollarını Öğrenmek İçin Ne Yapmalısın?

Şimdiye kadar her hangi bir sevgili edinememiş olabilirsin. Ya da eski sevgilinden ayrılmış şu an için yalnız olabilirsin. İnan bana bunlar aşılamayacak problemler değil. Sadece şu an olduğundan nasıl daha çekici, daha etkileyici olabileceğini öğrenmeye ihtiyacın var.
Sevgili olma sürecinin de bazı temel kuralları vardır. Bunları öğrenmek, hoşlandığın kişiyi elde etme yolunda sana % 85 avantaj sağlayacaktır. Kadınları etkileme veya erkekleri baştan çıkarma ile ilgili yaşadığın sıkıntıları kısa bir süre içinde çözebilmen için elimden gelen yardımı yapacağım.
İlk aşamada sana, Etkilemenin Yolları Nelerdir? başlıklı yazımda bahsettiğim ego okşama taktiğini sevgili sahibi olabilmek için nasıl kullanacağını anlatacağım.
Neden sevgilim yok? diye kendini hırpalamayı bırak. Çünkü bu taktikleri bilmek sana hoşlandığın kişiyle sevgili olmak için büyük fayda sağlayacak.

Karşı Cinsi Etkilemek ve Sevgili Edinmek İçin Yapman Gereken En Önemli Şey

KARŞINDAKİNİN EGOSUNU OKŞA!
Ego dediğimiz şey o kadar zayıf bir noktadır ki, insanın en zayıf olduğu nokta desem bile abartmış olmam. Bu noktada egoya saldırmak da çok güçlü bir strateji haline gelmektedir. Hoşlandığın kişinin egosunu tatmin edeceksin, onu öveceksin, kendini çok önemli zannetmesini sağlayacaksın ve bir anda tüm bunları geri çekeceksin.
Biraz kafan karıştı öyle değil mi? Anlamak için okumaya devam et! Onun egosunu bir süre için okşarken bir anda bunları yapmayı bırakıp onun zayıf noktasını zedelersen, tüm kontrol mekanizmasını ele geçirmiş olursun.
Kitapları milyonlar satan ünlü düşünür OSHO der ki: “İnsanlar egoları sayesinde var olur. Ego insanı başkalarına bağımlı kılar, onu köle yapar. O çok derinden bir köleliktir. Ego köle olmaya muhtaçtır. Dünyada egosu olan herkes aslında bir köledir. Ne zaman ki egolarından sıyrılır o zaman kendi kendinin efendisi olur.”
OSHO ustanın sözlerinden de anlayabileceğin gibi hoşlandığın kişiyi egosunu okşayarak kendine bağlamalısın. İnsanlar genel olarak kendine güvenmezler ve başkaları tarafından ilgi görmek, iltifat duymak isterler. Sen de elde etmek istediğin kişiye ilgi göstereceksin, onun kalbini okşayacaksın, kendine güvenmesini sağlayacaksın. Kendine güvenmesini sağladıktan sonra da ilgiyi geri çekeceksin.
Bunu yaptığında şunu fark edeceksin:
“Artık senin ilgine bağımlı ve muhtaç bir hale geldi.”
 Neden sevgilim yok? diye sormaya son verip etkilemenin yolları konusunda söylediklerimi harfiyen uygularsan güven bana hızlı bir şekilde kadınları etkileme veya erkekleri baştan çıkarma konularında ustalaşacaksın. Söylediğim gibi kadın ya da erkek olman hiç önemli değil. Bu sitede aradığın tüm soruların cevaplarını bulacağına eminim.

Etkilemenin Yollarını Öğrenmek İçin Kitap Tavsiyesikadın avcısı kitabı

Etkilemenin Yolları konusunda düzenli olarak yazı paylaşmaya çalışacağım. Fakat her konuyla ilgili yazı yazmak bir hayli zor oluyor. Bu nedenle yazılarıma ek olarak bazı etkileme kitapları okumanı tavsiye ediyorum.
Hoşlandığın kızın kalbini kazanmayı öğrenmek için:Kadın Avcısı kitabını,
Erkekleri baştan çıkarmanın yollarını öğrenmek için: Erkekleri Elde Etme ve Kendine Bağlama Sanatı kitabını okuyabilirsin.

0 yorum:

Yorum Gönder