24 Ağustos 2014 Pazar

KADINLARI ETKİLEMEDE EN İLERİ TEKNİK

Kadınları Etkilemenin Yolları Arasındaki En Etkili Teknik

Bilmiyorum bir kadını etkileyebilmek için az çok çekici bir erkek olman gerektiğini söylememe gerek var mı? Her kadın yanında onunla gurur duyabileceği bazı özelliklere sahip olan bir erkek olmasını ister. Sonuçta kızla sürekli sosyal ortamlara gireceksiniz.
Eğer senin kendine has bazı çekici özelliklerin yoksa, asosyalsen, iki lafı bir araya getiremiyorsan, herkes konuşurken sen köşede sus pus kalıyorsan, üzgünüm ama kadınlara karşı pek de şansın yok demektir.
Düşünsene kız arkadaşınla onun arkadaşlarının bulunduğu bir ortama gidiyorsunuz. Tüm kızların erkek arkadaşları orada. Tüm erkekler gülüyor, şakalaşıyor, ortamı eğlendiriyor. Sen mal gibi köşeden bakıyorsun. O kız akşam eve gidip “Ne garip bir erkek arkadaşım var. Hiç eğlenceli değil. Sus pus oturuyor kenarda.” demez mi? Emin ol der. Bu konuları daha sonra açıklayacağım ama şimdi esas konumuza dönelim.
Kadınları etkilemenin yolları arasındaki en etkili teknik kızı merakta bırakma ve peşinden koşturma tekniğidir. Kadınların merak duygusu çok fazladır. Bu nedenle birazcık gizemli olup onu merakta bırakabilmelisin.

Kadınları Etkilemek İçin Neden Gizemli Olmalısın?

Gizemli olmak da hiç sandığın kadar zor değil. Kızla sohbet ediyorsunuz değil mi? O kendini anlatıyor, sen kendini anlatıyorsun. Ama insanlar sürekli konuşmak ister. Bizim fıtratımızda var. Sen sürekli kendini anlatıyorsun.
Tamam yukarıdaki gibi sus pus bir erkek değilsin. Ağzın güzel de laf yapıyor diyelim. Ama tüm özelliklerini, tüm yeteneklerini, tüm hayatını kıza bir çırpıda anlatıyorsun. O kız seni bir daha merak eder mi?
Tabi ki etmez. Çünkü ona kendinle ilgili her şeyi anlattın. Kız seninle neden bir ilişkiye başlasın ki? Kadınlar keşfetmekten hoşlanacağı bir erkekle beraber olmak ister. Seninse keşfedilecek bir yanın kalmadı. Her şeyi kıza anlattın.

Gizemli Olmak İçin Yapman Gerek Tek Şey:

Konuşma sırasında kendinle ilgili bir bilgi verdikten sonra arkana yaslan ve kıza bir soru sor.
“Hayatında seni en çok mutlu eden şey neydi?”
“En çok hangi sporlardan hoşlanırsın?”
“En sevdiğin yemek ne?”
“Neden bu yemeği seviyorsun?”kadın avcısı kitabı
Kendinle ilgili birkaç bilgi verdikten sonra artık kızı konuşturmaya başla. Sen gizemli ol. Bırak kız gizemini kaybetsin. Ha
yatını sana anlatmaya, her şeyini ortaya dökmeye başlasın. Kızı kafanla onayla ve o bir şeyler anlatırken anlattıklarıyla alakalı sorular sor.
Kısacası gizemli ol ve kıza onu dinlediğini, onu anladığını, ona değer verdiğini hissettir. Güven bana bunu yaptığında hayatımın kadını diye düşündüğün o muhteşem kızın senin kollarına atlamaktan başka şansı kalmayacak. Kendini muhteşem bir ilişkinin içinde bulacaksın.
Bu konunun devamı için bir sonraki makalemi bekleyebilir ya da hemenKadın Avcısı kitabını okuyarak kadınları etkilemenin yolları konusuyla ilgili bilmen gereken her şeyi öğrenebilirsin. Seçim senin…
Kadın Avcısı 7 Günlük Kadınları Etkileme Eğitimine de kaydolabilirsin.

0 yorum:

Yorum Gönder