26 Ağustos 2014 Salı

KIZLA İLK BULUŞMA TAVSİYELERİ

Kızla İlk Buluşma İçin 3 Tavsiye

Kızla İlk Buluşma İçin 3 Tavsiye

Kızla İlk Buluşma Tavsiyeleri

“Kızla ilk buluşma” için sayfalar dolusu tavsiye verebilirim ben sana… Ya da internette biraz araştırma yaparsan bir sürü tavsiyeyle karşılaşabilirsin. Bunların bazıları gerçekten işe yarar iken bazıları ise sadece birilerinin aklına o veya bu şekilde gelen ve öylesine yazılan şeyler maalesef. Biz de araştırmalar yaptık bu konuda ve kızla ilk buluşma için çok önemli olduğuna inandığımız 3 şeyden bahsetmeye karar verdik.

Kızla İlk Buluşmada Dış Görünüşüne Özen Göster!

Burada özen göstermekten kastım, berberde fön çektir, manikür yaptır vs. değil tabii ki yanlış anlama. :) Bu gibi konular kızların ilgi alanına girmeli. Ne saçmalıyorsun sen, ne fönü ne manikürü dediğini duyar gibiyim. Ne saçmalaması yahu, bildiğim bir şey var ki söylüyorum. Aramızda kalsın ama böyle erkeklerin var olduğuna gerçekten şahit oldum. Manikür de yaptırıyorlar, fön de çektiriyorlar, hem de benden daha sık. :) Bunları yapmak zorunda değilsin. Fakat elinden geldiği kadar yapmaya gayret edersen kızla ilk buluşma için büyük bir avantaj elde etmiş olursun.
Gelelim kızla ilk buluşma için ne giymen gerektiğine… Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Evet, kızla ilk buluşmada sevdiğin ve içinde kendini rahat hissettiğin bir şeyler giymelisin. Ve hayır, eşofman olmaz canım. Ne bu, beden eğitimi dersinde miyiz? :)
Giyeceklerinin rengine karar verirken de renklerin psikolojideki etkisini göz önünde bulundurman iyi olur. Siyah pantolon-beyaz gömlek ikilisi kararsız bir imaj verir örneğin… Bir de yan masalardan gelen siparişleri toplamak zorunda kalırsın maazallah. :) Bu da kızla ilk buluşma için pek hoş bir durum olmayabilir. :)
Benim favorim erkekte uçuk mavi tonlarla bir arada kullanılan laciverttir. Lacivert karşındaki kızda güven duygusu oluşturur, mavi ise huzur verir. Tabii ki giyeceklerin yaşına ve gideceğiniz mekâna göre değişebilir; kot üzerine bir t-shirt de giyebilirsin, klasik bir takım ve gömlek de… Ama ille de her şeyi giyerim, kim ne karışır diyorsan, söyleyebileceğim tek şey kızla ilk buluşmada sakın pembe giyip de pamuk şeker gibi görünme o vakit. :)

Kızla İlk Buluşmada En Çok Dikkat Edilmesi Gereken Bir Diğer Konu: Temizlik

Kızla ilk buluşmada kıyafetler güzel; sökük ya da ütüsüz falan değil, renkler uyumlu, her zamankinden biraz daha şık… Fön çektirmene gerek yok dedik ama traş olmalısın kesinlikle. :) Bu saygı göstergesidir. Kızla ilk buluşma için traş olman, onunla buluşmanın senin için önemli olduğunu gösterir bilesin.
Saçlarına da lütfen jöle sürme çok, biz kızlar gerçekten saçlarını jöleyle kazık haline getirmiş erkeklerden hoşlanmıyoruz yaa. :) Özellikle de şu saçlarını diken diken yapanlardan fena halde tırsıyorum ben. Böyleleri, sanki yanlışlıkla kafasını eğecek de saçlarını gözüme sokacakmış gibi geliyor. :)
Kızla ilk buluşma için bir diğer husus, mis gibi kokman ve temiz olman gerektiğidir. Bu durum sadece kızla ilk buluşman değil her buluşmanız için geçerli. Temizlik kızlar için çok önemlidir. Önce duşunu alırsın, sonrasında eğer istersen sevdiğin bir parfümü kullanabilirsin. Bu arada parfüm şişesini boca ederek kızın nefessiz kalıp ölmesine sebep olursan, biz seni tanımıyoruz haberin olsun. :)

Kızla İlk Buluşmada Asla Paranın Hesabını Yapma!

Evet öğrenci olabilirsin. Hesabı Alman usülü ödemekten yana da olabilirsin. Hiç tanımadığım kızın yediği yemeğin, içtiği kahvenin, izlediği filmin parasını niye ben ödeyeyim şeklinde de düşünebilirsin. Ayy bu kadar nefret ediyorsan, yediği yemekte bile gözün varsa niye çağırıyorsun o zaman kızı kardeşim. :) Kızla ilk buluşmada hesabı ödeyeceksin o kadarrrrr…

Kızla İlk Buluşma İçin Kitap Tavsiyesikadın avcısı kitabı nedir

Kızla ilk buluşma sırasında onda bırakacağın izlenim, aranızda bir ilişki başlayıp başlamayacağını belirler. Bu yüzden bu konuda daha fazla tavsiye almak ve kızla ilk buluşmayı sorunsuz geçirmek istiyorsan mutlakaKadın Avcısı” kitabını okumalısın. Bu kitap sayesinde kızla ilk buluşman asla son buluşman olmayacak…
Benzer Konular:

0 yorum:

Yorum Gönder