23 Ağustos 2014 Cumartesi

KADINLARI KENDİNE AŞIK ETME FORMÜLLERİ

Kadınları etkileme isteği her erkeğin içini kaplamış bir zehirdir. Eğer kadınları etkileme noktasında yetersiz kalırsan bu zehir seni ele geçirir. Hatta yok eder.
İçini kemiren bu zehrin tek bir panzehiri vardır. O da kadınları etkileme konusunda başarılı olmaktır.
Sen başarısız oldukça, kadınları etkileme noktasında yetersiz kaldıkça zehir seni içten içe yiyip bitirir.
Kadınları etkileyebilmek için yeterince bilgin ve tecrüben yoksa karşı cinsle ilişkilerinde büyük sıkıntılar yaşayacağın kesin. Kadınları etkilemek isterken bir anda kendini aşağılık, komik bir durumun tam ortasında bulabilirsin.

Kadınları Etkileme Sürecinde Rezil Olmanı Engelleyecek Tavsiyeler

Daha önce sıkça başımıza gelen bir durumu gözümüzde canlandıralım;
Yolda, okulda, iş ortamında ya da bir markette başını döndürecek güzellikte bir kız görüyorsun. Onunla tanışmayı deli gibi arzuluyorsun. Kız aklını başından almış durumda…
Marketteysen heyecandan ne yapacağını bilmediğin için raflardaki kavanozları bile deviriyorsun. Ya da yolda giderken, hoşlandığın kızın beyninde yarattığı etki ile saçmalayıp yere düşüyorsun.
Ne kadar utanç verici değil mi?
Bunu engellemek için yapman gereken şey özgüvenli ve kadınları etkileme konusunda tüm teknikleri bilen bir erkek olma yolunda ilerlemek.
İlerleyeceğin bu yolda yalnız olmadığını bilmeni isterim. Çünkü bundan sonra senin en büyük destekçin benim. Sana kadınları etkileme konusunda başarılı olmak için tüm kestirme yolları göstereceğim.

Kadınları Etkileme Sürecinde Yapman Gerekenler

Her kadının bazı ortak özellikleri vardır. Kadınları etkileme sürecinde bu ortak özelliklerin farkında olmak seni diğer erkeklerden 100 kat daha güçlü yapacaktır.
Kadınların bu ortak özellikleri nelerdir? TIKLA
Kadınlar duygularıyla yaşayan varlıklardır. Onların duygularını ele geçirmeyi öğrenirsen kadınları etkileme olayını bitirmişsin demektir. Bir kaç tatlı söz, bir kaç tatlı bakışla hoşlandığın kızın içinde gizli kalmış duyguları tekrar uyandırabilirsin.
Kadına yapacağın “Bugün ne kadar alımlı görünüyorsun. Saç stilinde ufak bir değişikli yapmışsın sanırım.” tarzı bir iltifat, kadının gözündeki değerini 10 kat arttırabilir.
Sana yakışıklılık ya da uzun boylu olmaktan bahsetmiyorum. Çünkü sana fiziksel özelliklerden bahsetmiyorum. Benim burada bahsettiğim şey kadınların gözüne değil ruhuna hitap etmek.

Kadınları Etkileme Konusunda Yetersizliğine Uydurduğun Bahaneler

“Yakışıklı değilim! Bu yüzden kadınları etkilemeyi beceremiyorum!” diyorsan esas nedenin yakışıklılık olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Becerememenin nedeni kadınları etkileme tekniklerini, dinamiklerini ve stratejilerini bilmiyor olman.
Bunu asla tipe bağlamamalısın. Bana inanmıyorsan. Geçmişe doğru ufak bir yolculuk yapalım. Yolda yürürken ay parçası gibi bir kız görüyorsun. Yanında ise bir erkek yürüyor. El eleler… “Aman Allahım! O kızın el ele tutuştuğu çocuk nasıl bir tiptir öyle? Bu kız bu adamda ne buluyor?” diye isyan ediyorsun.
Bu sahneyi onlarca kez yaşadığına iddiaya girerim. Çünkü ben de sürekli bu sahneye şahit oluyorum. O erkeklerin senden hiç bir fazlası yok. Onların tek farkı kadınların duygularına hitap etmeyi biliyor olmaları.
Şimdilik bunları bilmiyor olabilirsin. Ama en kısa zamanda sana bunları öğreteceğim.

Kadınları Etkileme Sürecinde Başarılı Olmak İçin En Önemli 3 Nokta

1) İyi bir beden diline sahip ol!
İyi bir beden diline sahip olmak kadınları etkileme konusunda çok çok önemlidir. Neden?
Beden dili kadınlara bir şeyler anlatırken, içlerinde aşk, mutluluk, heyecan, şehvet gibi duyguların uyanmasını sağlayan en önemli unsurdur. Yapacağın el, kol hareketleri, yüz ifadelerin ve göz hareketlerin kadının içindeki duygulara direk olarak uzanan noktaları uyarır.
Karizmatik bir beden diline sahip olursan inan bana kadınlar gözlerini senden alamayacak.
2) Ses tonunu karizmatikleştir!
Ses tonu kadınlarla olan iletişimde beden dilinden sonra gelen en önemli unsurdur. Karizmatik, kadınların duygularını harekete geçirebilen bir ses kadınların gözündeki değerini 5 kat daha arttırır.
Sen konuşurken kadının duyacağı ilk şey sesindir. Kelimelerin değil. Önce sesin, sonra kelimelerin…
3) Kadınlarla sohbet etme becerilerini geliştir!
Kadınları etkileme sürecinde ihtiyacın olan 3. özellik ise iyi sohbet edebilme becerisidir. Kadınların her gün sohbet ettiği onlarca erkek gibi konuşuyorsan kadın seni gözünde farklı bir yere koymayacaktır.
Konuştuğun konularla, cümlelerinle, kullandığın kelimelerle fark yaratmalısın. Kendine model alabileceğin karizmatik konuştuğunu düşündüğün bir film oyuncusu bul. Onun konuşma tarzını taklit etmeye çalış. Zamanla sen de karizmatik konuşmaya başlayacaksın.

Kadınları Etkileme Teknikleri İçeren Kitap Tavsiyeleri

Kadınları etkileme teknikleri, karşı cinsle olan iletişiminde her zaman ihtiyacın olacak bir alandır. Teknik demek güç demektir.kadın avcısı kitabı Kadınlar karşısında güçlü olman gerektiğini düşünüyorsan aşağıdaki kitapları inceleyebilirsin.
Kadın Avcısı Seti: 1 ana kitap ve 4 bonus kitapçıktan oluşan her konudan doyurucu bir kaynak. Kadınları etkileme konusunda öğrenmeye açsan bu set seni bilgiye doyuracaktır.
Kadınlarla tanışma aşamasından, yatağa girmeye kadar bilmen gereken tüm bilgileri açık bir şekilde anlatıyor. Eğer hızlı oynamayı seviyorum diyorsan, hızlı oynamayı öğreten bu kitaba bir göz atmanı tavsiye ederim!
Kadınları etkileme konusunda kitap tavsiyelerimizi de yaptığımıza göre artık vedalaşabiliriz. Tekrar görüşene kadar kendine iyi bak…

0 yorum:

Yorum Gönder