23 Ağustos 2014 Cumartesi

BİR KIZLA İLK BULUŞMA ANLARI | KIZA İLK NASIL ÇIKMA TEKLİF EDİLİR

Kızla İlk Buluşmada Kızı Etkilemek

Kızla İlk Buluşmada Kızı Nasıl Etkilerim? TIKLA


“Kızla ilk buluşmada” kızı etkilemek için havada çift takla atabilirsin, hatta İskoç eteklerinden giyersen daha da etkileyici olabilir. :) Ne demek kızı nasıl etkileyeceğim? Sen ne kadar etkileyici, hoş bir insansın. Birçok özelliğin var, bunlardan bazıları gerçekten de sana mahsus özellikler. Belki bir müzisyensin, sporcusun, bilim adamısın, yazarsın, tasarımcısın, psikologsun, ekonomistsin, doktorsun. Ya da övünebileceğin bir unvanın yok ama bilgisayardan, cep telefonlarından çok iyi anlıyorsun vs.
Mutlaka seni diğer insanların önüne geçiren bir özelliğin var. O özelliğin sayesinde bu dünyada varlığını sürdürüyorsun. Bu özellik, seni diğerlerinden farklı kılan, seni sen yapan özelliktir. İşte bu özelliğini bulup çıkarmalısın. Sadece kızla ilk buluşmada değil bundan sonraki tüm yaşamında kendini bu özelliğinle tanıtacaksın insanlara.

Kızla İlk Buluşmada Seni Diğerlerinden Ayıran Özelliğinden Bahset!

Düşünsene çok iyi gitar çalıyorsun. Kızla ilk buluşmada laf arasında da bundan bahsettin. Yapay olmasın yalnız konuşma, öylesine söyler gibi yap. Kızlar çok sever böyle şeyleri, pek meraklıdırlar, hemen heyecanlanırlar… Bir de istersen öğretebilirim sana dedin mi, ohh ikinci veya bilemedin üçüncü buluşmada kıza evde gitar çalmayı öğretiyor olursun. Kesin yani. :)
Ya da bilgisayardan çok iyi anlıyorsun diyelim, kızların çoğu pek anlamaz bu tip şeylerden, mutlaka bilgisayarla ilgili bir sorundan muzdariptirler. :)Aslında kızla ilk buluşmada gömleğin içine superman t-shirti giymek duruma oldukça uygundur. Böyle bir konu açarsın, o senden yardım ister, sense hemen onun süper kahramanı oluverirsin. :)

Başarılarından Bahset!

Kızla ilk buluşmada, bir süre sonra başarılarından bahsetmeye başla. IQ’nun Einstein’ınkinden bile daha yüksek olduğunu, eğer dünyaca ünlü biri olamadıysan bunun tek sebebinin ülkedeki ezberci eğitim sistemi olduğunu söyle. :) Yavrucum, bizim dünyaca ünlü doktorlarımız, müzisyenlerimiz, yazarlarımız, bilim insanlarımız var. Var da var yani. Başarılarından bahset dediysek o kadar da at demedik. :)
Hepimizin hayatında gerçekten başarı olarak nitelendirdiği bir olay vardır. O işi yaptıktan sonra kendimizi müthiş mutlu ve dünyanın en başarılı insanı gibi hissetmişizdir. İşte kızla ilk buluşmanda, ona tam da bu başarından bahset. Çünkü bundan bahsederken farkında olmadan kendinden emin ve güçlü bir fiziksel görüntü sergileyeceksin.
Omuzların dikleşecek, başın yukarıya kalkacak ve bu şekilde uzayda daha fazla yer kaplayacaksın. Bu da senin daha güçlü görünmeni sağlayacak. Unutma kadınlar güçlü erkeklerin yanında kendilerini güvende hissederler. :)

Kızla İlk Buluşmada Kendisini İyi Hissetmesini Sağla!

Kızla ilk buluşmada sadece kendi başarılarından bahsederek böbürlenmen, ona kendini kötü hissettirebilir. Sen de onunla ilgili bir şeyler öğrenmeye çalış. Onun yaptığı, başardığı işleri bulup çıkar. Mutlaka büyük bir şey olması şart değil, küçük de olsa bir şey bulduğun anda sakın kaçırma. Bunun sende hayranlık yarattığını görünce hem afallayacak, hem de mutlu olacaktır.
İnsanlar kendilerini önemli hissetmek isterler ve kendilerini önemli hissettiren insanlarla beraber olmayı çok severler. Kızla ilk buluşmada onun heyecanla anlattığı şeyler seni etkilemiyorsa dahi heyecanlanmış gibi davran. O zaman seninle tekrar görüşmek için can atacaktır. Hatta bunu sadece kızla ilk buluşmada değil her buluşmanızda yap. Böylece onun için vazgeçilmez bir erkek olabilirsin. :)

Kızla İlk Buluşma Konusunda Kitap Önerisikadın avcısı kitabı nedir

Kızla ilk buluşmada onu nasıl daha fazla etkileyebileceğini öğrenmek ve bu konuda uzmanlaşmak istiyorsan mutlaka Kadın Avcısı kitabını okumalısın. Bu kitap sadece aklındaki soruları cevaplamakla kalmayacak, aynı zamanda şimdiye kadar hiç dikkat etmediğin şeyleri de fark etmeni sağlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder