1 Mayıs 2015 Cuma

HOŞLANDIĞIN BİR KADINI ETKİLEMEK | KADINLAR NELERDEN HOŞLANIR

Hoşlandığı kadını etkilemek bir erkeğin en büyük isteğidir. Onu mutlu etmek, ona kendini daha iyi hissettirmek ister. Bir kadını etkilemenin en etkili yollarından biri güzel sözler söylemektir. Her kadın ilgiden, güzel sözden hoşlanır. Erkek tatlı sözlerle ilgisini belli etmeli ve kadını etkilemelidir.


 Ancak bu da yerinde ve zamanında olmalıdır. Uygun yer ve zamanda kadına hak ettiği ölçüde iltifat ve övgü yapabilirsiniz. Çünkü aslında her kadın bunu ister. Özellikle başlamak üzere olan ya da başlamış bir ilişki varsa kadın ona karşı boş olmadığınızı her zaman hissetmek ister. Kadınların yüzünde tebessüm oluşturmak sanıldığı kadar zor değildir. Birkaç tatlı sözle bunu başarmak çok kolaydır. Güzel bir yemek mi yaptı ne kadar hamarat olduğunu söyleyebilirsiniz. Beraber bir şeyler yapmak için hazırlandığında çok güzel olduğunu söyleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kadın sizin prensesinizse eğer bunu ona hissettirmeli ve bu konuda çok cömert olmalısınız. Bu şekilde rahatlıkla kadınları  etkileyebilirsiniz. Yeter ki onları sevmeyi ve onlarla mutlu olmayı bilin.

Bunu Sakın Yapmayın!
Yeni tanıştığınız bir kadına hemen.. övgüler, iltifatlar yağdırmak yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Bu durumda kadın tanımadığınız her kadına bu şekilde yaklaştığınızı, bu konuda çok rahat olduğunuzu düşünebilir. Kadının böyle düşünmesi sizi, istediğinizden çok farklı bir yere koymasına neden olabilir. Bu nedenle yeni tanıştığınız bir kadına övgüler yağdırmak konusunda dikkatli olmanız gerekir. Aksi halde bu durum kadının kendini baskı altında hissetmesine neden olur. Kadınların birtakım beklentileri vardır ve önemli olan bu beklentilerin karşılanıp karşılanılmadığıdır. Diğer bütün erkekler de kadına övgü yağdırabilir. Sizin de aynı şeyi yapmanız sizi onlarla aynı kalıba sokacaktır. Farklı olduğunuzu düşündürmenin sizin elinizde olduğunu unutmamalı ve ona göre yaklaşmalısınız.




Önemsedikleri Şeylere Karşı Olumlu Yorum Yapın
Kadınlar emek verdiği şeyler için övülmekten çok hoşlanır. Kadınlar sevdikleri şeyler için zaman harcamayı ve sonunda en güzelini oluşturmayı severler. Erkekler de bu emeği fark etsin ve takdir etsin isterler. Sizin için saatlerce yemek yapabilir, dışarı çıkılacağı zaman dakikalarca makyaj yapabilir ya da kıyafet deneyebilirler. Bu durumda kadınları etkilemek için kullandığınız sözler bu emeklerine yönelik olabilir. Aynanın karşısına geçip dakikalarca uğraştığı makyaj için olumsuz yorum yapmanız kötü bir iz bırakacaktır. Yine saatlerce sizin için hazırlanan bir kadının kıyafeti için olumsuz yorumlar yapmak da sizin için eksi puan olacaktır. Bu gibi küçük detaylar kadınlar için önemlidir. Harcadıkları emeklerin fark edilmesi ve takdir edilmesi kadınların kendilerini daha özel ve değerli hissetmelerini sağlayacaktır.

Çekiciliğinizi En Az 7 Kat Artırmak İçin BURAYA Tıklayın.

Kadınları etkileyecek sözler kullanmanın da can alıcı noktaları vardır. Öyle bir anda öyle bir şey için yorum yaparsınız ki kadın size gerçekten hayran olabilir. Bunu bazen bilerek bazen de tamamen tesadüfen yapabilirsiniz. Özellikle kadınların daha az özgüven sahibi olduğu konularda övgü yaparsanız o kadını gerçek anlamda etkileyebilirsiniz. Sonuçta her insanın eksik olduğu, yetersiz hissettiği konular olabilir.


Birçok insan bu konulardan utanabilir, bu konuları saklama gereği duyabilir. İnsanlara bu konuda eksikliğini hissettirmenin utanç verici olduğunu düşünebilir. Eğer vücuduyla ilgili kusurlu gördüğü yerler varsa bazı hilelerle bunu kapatmayı deneyebilir.  Bir erkeğin kadındaki bu noktaları bilmesi için öncelikle onu çok iyi takip etmesi gerekir. Devamında bunun kadına ne hissettirdiğini anlaması ve bu duyguyu gidermek için güzel sözler kullanması kadın için çok hoş bir jest olarak algılanabilir. Zamanla bu konudaki eksiklik düşüncesi giderilebilir ve kadın bu güveniniz için size minnettarlık bile hissedebilir, ki muhtemelen de öyle olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder