16 Mayıs 2015 Cumartesi

AFRODİZYAK ETKİLİ PARFÜM| FERROLE FENOMEN NEDİR | KADINLARI ETKİLEYEN PARFÜM


Kadınları etkileyen bir parfüm gerçekten var mı?Kadınların ilgisini üzerinize çeken bir koku olsa ne kadar iyi olur değil mi?Zaten bir parfüm kullanıyorsunuz değil mi? Bir de hem hoş kokulu hem de bilimsel olarak kadınlar üzerinde etkisi kanıtlanmış böyle bir parfüm deneseniz ne kaybedersiniz?

Elbette büyüleyici bu etki bütün parfümlerde mevcut değil. Ancak dünyanın sayılı markalarının ürettiği parfümler içerisinde bayanları etkileyen kokulu kimyasallar olduğu bir gerçek.Bu kokulu kimyasallara kimya dilinde, Feromon denilmektedir.
Zaten birçok kadının bazı erkek parfümlerine karşı bağımlılık derecesinde tutku hissetmesi de bu yüzden.
Feromon Nedir?
Feromon insanlarda ve hayvanlarda bulunan ve kokusu olmayan salgılardır.
Bu salgıları insanlar en çok koltuk altlarından salgılıyorlar, havaya yayılıyor ve havadan diğer hayvanlar/insanlar karşıdakinin ne salgıladığını algılıyor. Ne yazık ki bilim bunu keşfedeli 20 yıldan biraz fazla olmuş. Böyle bir şey keşfedilir de kullanılmaz mı ?
insanların böyle bir bilgiden mahrum kalması düşünülebilir mi? Şüphesiz ki hayır. Araştırılmış, insana özel feromonlar bulunmuş ve listelenmiş.
Ferolle Feromon Parfüm Nasıl Kullanılır ?
Nabzın belirgin olduğu her bölgeye 5 sprey tatbik etmelisiniz.
Örneğin; boyun, dirsekler, bilekler, parmak araları ve saçlarınız için kullandığınız tarağa 5 sprey sıktıktan sonra saçlarınızı tarayabilirsiniz.
Çok sürmek karşı cinsi daha çok etkilemez. Bu sebebten belirtilen bölgelere yeteri kadar uygulanmalıdır.
Kokusunu ve etkisinin azaldığını hissettiğiniz her an Ferolle Parfümü kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder