20 Temmuz 2014 Pazar

FACEBOOKTAN KIZ TAVLAMAK | KIZLARIN GİZLİ DİLİ

Kadınların gizli dili kitabı, kadınların gizli dilimi olurmuş demeyin kadınlarla başa çıkmanın onları elde etmenin tek yolu kadınların gizli dili formülü kitabını okumaktır.
Kadınların gizli dili nasıl bir dil ki.. merak konusu doğrusu kadınları anlamak mümkün değil on dakika içinde yüz defa ruh hali değişir ne yaptığı belli olmayan uzun saçı olup aklı kısa olan bir cins fakat onların katkısı hayata olan bakışı erkeklerin ise onları anlamak istemesi karmaşık bir insan türü cinsi gibi bir izlenim veriyor. Saadete gelelim kadınları anlamak için ancak kadınları anlamış ve onları firil firil ellerinde oynatan onları kısa sürede elde ederek gününü gün eden kişilerin uzmnların dillerinden okumak gerekli işte kadınların gizli dili kitabı bu yönde hazırlanmış bir e-kitap size kadınları anlatacak ve kadınların bu gizli dillerini öğreterek bilinmeyen tüm gizli dillerini öğrenebileceksiniz.

Kadınların Gizli Dili E-Kitabı

Kadınların Dili
Kitabın Resmi sitesine ulaşmak için tıkla…
Kadınların gizli dili sana ne anlam ifade etmektedir? Türkiye’de kadınların hemen hepsi Türkçe konuşmuyor mu? Evet herkes Türkçe konuşuyor ama burada bahsettiğimiz dil senin anladığın türden bir dil değil. Kadınların ruhuna hitap eden davranışlar, sözler, onların ruhunu okşayan bakışlar, dokunuşlar, ince ayrıntılar vardır. Kadınların gizli dili onların kalbini fethetmeni sağlayacak olan davranışların, bakışların, konuşmaların, stratejilerin tümüne verdiğimiz isimdir.
Sadece konuşmak değil, sözlü ya da sözsüz olarak kurduğun tüm iletişimler bu gizli dilin kapsamındadır. “Sözsüz iletişim mi olurmuş?” diye kafanda bir soru işareti oluşmuş olabilir. Sana çok önemli bir sır veriyorum: “Kadınların Gizli Dili’nin büyük bir kısmı sözsüz iletişimden oluşmaktadır.”

Nedir sözsüz iletişim?

Kızın yanındayken hissettiğin duygular, kendinle ilgili inandığın düşünceler, beden dilin, ses tonun, kıza karşı olan tavırların…
Aranızda  bir elektrik oluşup oluşmayacağını belirleyen temel faktör senin ruh halin ve kendinle ilgili olan inançların. Sen kendini seversen, kendine değer verirsen kadınlar da seni sevip sana değer verir. Olacakları, inandığın düşüncelerle aslında sen belirliyorsun. Yani kendi kaderini kendin çiziyorsun.
Kadınların Gizli Dili E-Kitabıkaderini yönlendirebilmen için sana rehberlik edecek. Başında bir rehber olmadan rotasız bir gemi okyanusta alabora olmaya mahkumdur. Sana hayatını sihirli bir şekilde değiştirmekten bahsetmiyorum. Gerçekçi bir şekilde yavaşça, sindirerek tüm hayatını baştana aşağıya değiştirmekten bahsediyorum. Bu öyle bir anda olmayacak. Bunun için bazı bedeller ödemen gerekecek.
Sen tüm bunları yaparken kadınları etkileme sürecinde işini kolaylaştıracak, bilimsel olarak kadınlar üzerindeki etkisi kanıtlanmış taktikleri de kolayca öğrenebileceksin. Kadınları eve getirip onunla birlikte olmanın yollarını bile öğreneceksin. Ama anlatmak istediğim temel nokta bu değil. İstediğin kadar kadınla birlikte ol bu senin kaliteli bir erkek olduğun anlamına gelmiyor. Derdin sadece kadınlarla birlikte olmaksa bu kitapta çok şey bulacağına emin olabilirsin ama ben senin bundan daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Tüm hayatını baştan aşağıya tekrar inşa etmeni istiyorum.
Çünkü stratejiler, taktikler seni bir yere kadar götürür. El fenerine pil takarsın bir süre parlak bir şekilde yanar. Zamanla zayıflar ve sonunda söner. Bazı el fenerleri vardır dinamoyla çalışır. Yani fenerin elektriğini dinamoyu çevirerek sen kendin üretirsin. Pilliye göre daha yavaş yanar ama sen dinamoyu çevirdiğin sürece sönmez. Kontrol senin elinde olur. Ne demek istediğimi anlıyor musun?
Kadınlar konusunda da aynı bu mantık geçerlidir. Senin bir kaç kızla birlikte olduktan sonra pille çalışan bir el feneri gibi tükenmeni istemiyorum. Dinamolu bir el feneri gibi kadınları etkilemeyi öğrenme sürecinde kendi motivasyonunu kendi sağlayan, kendi rotasını kendi çizen, kendi özel taktiklerini geliştirebilen bir baştan çıkarıcı olmanı istiyorum.

Kadınların Gizli Dili E-Kitabı İçeriği:

  • Baştan Çıkarıcı Bir Erkek Nasıl Olmalıdır?
  • Hayatını Mükemmelleştirmek İçin Yapman Gerekenler
  • Reddedilme İhtimalini Sıfıra İndirerek Kızla Nasıl Tanışırsın?
  • Kızla Nasıl Sohbet Edilir?
  • Buluşma Stratejileri
  • Kadınlarla Erkekler Arasındaki Temel Farklar
  • Kadınları Tavlamak İçin Bilimsel Taktikler
  • Kadınların Zihninde Dönen Çelişkiler
  • Kadın Tipleri / Her Tipe Göre Stratejiler
  • Zihin Okumak / Kadınların Tipini Belirlemek
  • Kadınların Duyguları ve İstekleri
  • Kızla Aranızda Nasıl Elektrik Oluşturursun?
  • Kızla Aranızda Nasıl Özel Bir Bağ Kurarsın?
  • Kadınların Baştan Çıkaran Fiziksel Teknikler
  • Beden Dilini Etkili Bir Şekilde Kullanmak
  • Şehvet Dolu / Baştan Çıkarıcı Dokunuşlar
  • Sex Aşamasına Nasıl Gelirsin? 

Şu an için yalnız olabilirsin. Bir sevgilin hatta arkadaş olarak takıldığın bir kız bile olmayabilir. Bunlar için üzülmene gerek yok. Çünkü kitaptaki bilgileri iyice özümser isen  kadınların gizli dili senin için bir şifre olmaktan çıkacak. Sana o şifreyi nasıl deşifre edebileceğini öğretecek.
Kadınların Gizli Dili’ni deşifre etmek, baştan çıkarıcı, kadınların ruhuna hitap edebilen bir erkek olmayı öğrenmek için kitabı okumanı tavsiye ediyorum. Buraya tıklayarak kitabı inceleyebilirsin.


Kadınların gizli dili kitabı bilimsel methodlar kullanılarak, binlerce kadın üzerinde araştırma yapılarak ve birebir ropörtaj yapılarak hazırlanmış bir e-kitap tır. Bir çok kaynakdan yararlanılarak derlenen kitap erkeklerin kadınların zihninde neler olup bittiği anlamaları için pratik hale getirilmiş ve kolay günlük uygulamalar içerir. Kitap da bütün kadınlar üzerinde uygulayabileceğiniz tek bir yöntem değil farklı kadın tipleri göz önünde bulunarak her tip için değişik yöntemler anlatılmıştır... Herhangi bir kadın, yaşı, ırkı, ne kadar tecrübeli olduğu, peşinde kaç tane erkek olduğu ve tabiki ne kadar ateşli olduğu önemli değil. Bu kitapla onu geçmişini ele geçireceksin , uzunca süre senin yanında olacak, seni destekleyecek ve sana hayatında herşeyden daha fazla öncelik verecektir, ailesi de dahil olmak üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder