17 Temmuz 2014 Perşembe

FACEBOOKTAN KIZ BULMA TAKTİKLERİ | FACEBOOKTA KIZ TAVLAMAK


Facede kızlarla nasıl konuşulur, bir kızla nasıl konuşulur, kızlarla ilk buluşmada nasıl konuşulur ve Facebook kuz ayarlama taktikleri özellikle içine kapanık olmasından dolayı kız arkadaş edinemeyen kişilere yardımcı olmak adına hazırlanmıştır. Kızlar hangi sohbetlerden hoşlanır ve kızlarla nasıl konuşulur diye merak ediyorsanız sayfamızdan bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Günümüz Türkiye’sinde özellikle ailelerin baskı kurması sonucunda gençler birbirleriyle konuşmaya ve sevgili olmaya korkmaktadır. Ancak her geçen gün bu durumun ortadan kalktığını bilmenizi isteriz. Yani bundan 5 yıl öncesine bakacak olursak bir erkeğin bir kıza yanaşması bazı çevreler tarafından abesk karşılansa da günümüzde bir erkek ile bir kızın sevgili olmasına tuhaf gözle bakılmamaktadır. Çağımızın gençlerinden birsiyseniz kızlarla nasıl konuşulur konusunda günümüz şartlarına göre vereceğimiz bilgiler işinize yaracaktır.

Bir kızla konuşabilmek için öncelikle bir kız ayarlanması gerekmektedir. Kızları etkilemenin yollarıbağlantısından herhangi bir kızı nasıl etkileyeceğiniz hakkında taktik alabilirsiniz. İlgili makalede vermiş olduğumuz bilgileri uygulamaya koyarak en kısa zaman içerisinde bir kız arkadaş bulacağınız inancındayız. Kızı ayarladıktan sonra kızla neler konuşmanız gerekiyor gelin öğrenelim.
kızlarla nasıl konuşulurKızlarla ilk buluşmada neler konuşulur sorusu kızlarla konuşmak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri kısımdır. İlk buluşmada kızı aşırı derecede boğacak sohbetlerden uzak durun. Özellikle futbol gibi kızların hoşlanmayacağı konulara değinmeyin. Bayanlar romantik erkeklerden hoşlanır. Bu yüzden ilk buluşmanızda romantik olmaya özen gösterin.
Bir kızla konuşmak için erkeğin özgüveninin tam olması gerekmektedir. Özgüvende dış görünüşünüzde yapacağınız bir takım değişikliklerle kazanabileceğiniz bir şeydir. Güzel kıyafetler giyerek ve saçlarınızı yılın modasına göre tarayarak özgüveninizde nasıl değişimler meydana geldiğini gözlemleyebilirsiniz.

Eğer özgüveniniz yoksa konuşmak istediğiniz kızla ilk başta facebook üzerinden konuşun. Sanal ortamda daha rahat olacağınızdan dolayı kendinizi ifade etmeniz ve karşınızdaki bayana ısınmanız kolaylaşacaktır. Ne olursa olsun her zaman kendiniz gibi olmaya özen gösterin. Kendiniz olduğunuz sürece kelimeler ağzınızdan dökülecektir. Yaşadığınız aşkların evlilik ile sonuçlanmasını temenni ederiz.

Kızlarla nasıl konuşulur konusunda illaki sizlerinde düşünceleriniz vardır. Kızlarla konuşma konusundaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

5 yorum: