25 Temmuz 2014 Cuma

BİR KIZA NASIL AÇILIRIM | KIZ TAVLAMA TEKNİKLERİ

Kızlarla nasıl tanışılır ,onlara nasıl çıkma teklif edilir konularına yabancıysanız doğru yerdesiniz emin olun.Kızlar hayatımızın her döneminde bizler için çok önemli.Ama bazen yetişme koşulları gereğince onlarla bir türlü iletişime geçemiyoruz.Bu yüzden platonik takılıp duruyoruz hayatta.


  • Kızlar nelerden hoşlanır
  • İnternette bir kızla nasıl tanışılır
  • Sosyal mekanlarda bir kıza nasıl açılırım
  • Özgüvenimi nasıl artırabilirim
  • Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım
gibi soruları sorup duruyorsan meraklanma bunlarım hepsinin cevabı Kadın Avcısı adlı eğitim setinin içerisinde var.Merak etme ürünü alıp okuduğun zaman bire bir teknikleri aldığın zaman bir filozof olacaksın.
Kızlar sana yürüyecek yukardaki resimdeki gibi.Bambaşka bir adam olacaksın,bambaşka hissedeceksin.Geçen boş yıllarına yanacaksın.Çok sosyal biri olacaksın kızları etkilemenin yollarını öğreneceksin.Sen şaşırdığın gibi çevrende seni tanıyan kızlarda çok şaşıracak bu duruma.Yenileneceksin,kendini vazgeçilmez hissedeceksin,çünkü her şey bilinçaltında bitecek.Telkin etmeyi,telkin vermeyi öğreneceksin ,korkmamayı,rahat olmayı,doğal bulmayı keşfedeceksin.

Vazgeçilemez biri olduğunu hissettirecek bu bilinçaltı teknikler,içindeki gücü patlatmayı öğreneceksin.Kadınları etkilemenin tüm püf noktalarını garanti yollarla öğreneceksin.
Kızlar nelerden hoşlanır ve hoşlanmaz,onları nasıl kendine aşık edebilirsin bunların hepsini öğreneceksin.Hayttan zevk alacaksın.Kızları kendin hakkında düşündüreceksin bol bol.Buna eminim.
Kadın Avcısı adlı bu set sana çok şey kazandıracak.Gönül rahatlığıyla bu ürünü alıp okumalısın.Belki de hayatında bambaşka bir yol açacak bu kitap bunu unutma.



0 yorum:

Yorum Gönder