8 Şubat 2015 Pazar

KIZLA İLK BULUŞMADA SÖYLENECEKLER

Kızla İlk Buluşma İçin İdeal 5 Mekan


Bir kızla ilk defa buluşuyorsunuz,ne söylenecek,nereye götürülecek,nasıl davranılacak,işte cevapları...


Kızla İlk Buluşmada Kızı Hangi Mekana Götürmeliyim?

“Kızla ilk buluşma” için nereye gitmek gerekir? Onu nereye götürürsem daha çok etkilerim şeklinde bir düşünce ne kadar da sinir bozucudur değil mi? Sırf kızı saçma sapan bir yere götürdüğü için ikinci buluşma şansını sonsuza dek kaybeden birçok erkek tanıyorum. O halde bu konuda birkaç öneride bulunmanın zamanı geldi.

Kızla İlk Buluşmada Pahalı Bir Restorana Gitmek

Eğer her zaman bu tip yerlere gidiyorsan olabilir. Tabi aynı şey kız için de geçerliyse. Kızla ilk buluşma sırasında ıstakoz yersiniz karşılıklı. :) Istakozun bacağını koparmaya çalışırken, koca ıstakozun fırlayıp birinin kafasına isabet ettiği komedi filmleri geldi de aklıma birden hadi boş ver, yemeyiverin ıstakoz. :) Balık restorana gidin siz en iyisi.
Ama dur bir dakika, o küçücük kılçık var ya o küçücük kılçık, hayatın boyunca hiç sorun yaşamadığın o kılçık senin en azılı düşmanın oluverir şimdi. En iyi ihtimalle gırtlağını temizlemeye çalışırken, akrobatik yeteneklerinin farkına varır ve kızı kendine hayran bırakırsın. :)
Şaka bir yana, tabii ki kızla ilk buluşma için restoran uygundur. Yalnız her zaman gittiğin, beğendiğin ve müdavimi olduğun bir yer olsun. Garsonları tanıyor olman ve onlarla muhabbet etmen sana ayrı bir hava katacaktır. Eğer müdavimi olduğun bir mekân yoksa da üzülme, önceden bir-iki kez gidersin arkadaşlarınla, parana kıyıp biraz fazla bahşiş bırakırsın. Kızla ilk buluşmada gittiğiniz zaman, nasıl da ilgililer görürsün. :)

Kızla İlk Buluşmada Sohbet Edip Kahve Yudumlamak

Kafe kızla ilk buluşma için seçilebilecek bir diğer mekândır. Güzel, nezih bir yer olsun ama gözünü seveyim, aile çay bahçesine falan götürme kızı. Sadece çay da ısmarlama, çok ucuzcu görünürsün. :) Kıza aç olup olmadığını sormayı da ihmal etme. Kafeye götüreceğimi söylemiştim, yemek yiyip de gelseydi diye düşünme lütfen, sor. :) Aç aç oturtma kızı saatlerce…

Kızla İlk Buluşmada Doğayla İç İçe Olmak

Ağaçlar, çiçekler ve hatta böcekler içinde bir hafta sonu sabahı kızla ilk buluşma için ne de güzel bir seçim olur. Ormanlık alanda piknik yapmaktan bahsetmiyorum yalnız dikkatini çekerim. :) Her yerde kahvaltı vs. yapabileceğiniz hoş mekânlar var elbet. Deniz kenarında veya daha doğayla iç içe… Böyle mekânlara giderek hem ruhunuzu dinlendirirsiniz hem de birbirinizi dinlersiniz. Olmaz mı? Bence bal gibi olur. :)

Kızla İlk Buluşmada Entel Takılmak

Kızla ilk buluşma, sanata değer verdiğini ve kültürlü bir insan olduğunu göstermek için bir fırsat olabilir. Diyelim ki bir Jazz konseri var ya da ünlü bir ressamın sergisi, tiyatroda tüm eleştirmenlerin övgüyle söz ettiği bir oyun. Eğer kızın da ilgisi varsa kesinlikle kızla ilk buluşma için seçebileceğin ideal mekânlardır bunlar. Hem sonrasında bir yerlerde oturur, bir yandan keyifle kahvelerinizi yudumlarken diğer yandan da düşüncelerinizi paylaşırsınız.

Kızla İlk Buluşmada Dans

Kızla ilk buluşmada kızı dansa götürsene. :) Dans dediysek düğün değil tabii. Mesela Latin danslarıyla ilgileniyordur, sen de onu bir dans gecesine götürebilirsin, tabii kendine güveniyorsan. Hareketli bir gece olur, Salsa yaparsınız ayyyy ne güzel, dans insanları birbirine yaklaştıran evrensel bir dildir, unutma… Yalnız o dans ayakkabılarının topuğunu daha yakından incelemek istemiyorsan şayet sakın Bachata yapalım diye tutturma benden söylemesi.

Daha çok bilgi için TIKLAYINIZ


0 yorum:

Yorum Gönder