7 Ekim 2014 Salı

KADINLARI ETKİLEYEN YÖNTEMLER | KIZLARI GARANTİLİ ETKİLEME YOLLARI

 İncecik, çelimsiz ve hiç de çekici olmayan adamlar kadınları nasıl etkileyebiliyor? 

İncecik, çelimsiz bir erkek kadınları nasıl etkileyebilir? Vücut, etkileme sürecinde önemli bir faktördür. Çekiciliğin ilk göstergesidir, öyle değil mi? Bu adamlar iyi bir vücuda sahip değiller. Ama bir şekilde kadınları etkiliyorlar. Nasıl mı?

Çünkü bu adam kadınları etkileme sürecinin temelinde yatan dinamikleri biliyor. Temel dinamikleri bildiğin zaman geriye kalan hiçbir faktörün anlamı kalmaz. Kadınlarla ilgili psikolojik gerçekleri öğrenmek ister misin?



Hemen sana kilit noktaları vermeye başlıyorum. 

Kadın psikolojisindeki ilk kilit nokta: Önseçilim

Önseçilim nedir?

Önseçilim, bir erkeğin başka kadınlar tarafından da arzulanması demektir. Kadınlar bir erkeğin başka kadınlar tarafından da arzulandığını gördüğünde o erkeğe karşı garip bir çekim duygusu hissetmeye başlar. Kadın psikolojisinde yer alan bu özellik çok eskiden beri mevcut. İnsanın yaradılışından beri…


Erkeğin başka kadınlar tarafından arzulanması üremeye müsait ve verimli döller verebileceği anlamına gelir. Yani bir erkek başka kadınların ilgisini de görüyorsa bu, kadının zihninde şu anlama gelir: 

"Bu erkek üremeye hazır ve bana uygun bir eş olabilir."

Bu da oldukça çekici bir özelliktir.

İşte kimsenin farkına varmadığı bu özelliği, Kadın Avcısı kitabının yazarı Mike yıllar önce fark etti. Önseçilim, çok güçlü bir silahtı. İşte yazının başında bahsettiğimiz o incecik, hiç de çekici olmayan adamlar kadınları bu şekilde etkiliyor. 

Kadınların içindeki dürtüleri harekete geçiren noktalara temas ederek…


Mike bu özelliği kullanarak çekici olmayan adamlara bile kadınları etkileyebilmeyi öğretti. Çekici görünmeyen, zayıf vücutlu adamlar, çok yakışıklı adamların bile etkileyemediği kızları, kadın psikolojisindeki bu özelliği kullanarak etkileyebilmeye başladı.  

Sanırım Mike bu işi gerçekten iyi biliyor. 

Mike'ın kural tanımaz sırlarına TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder