27 Eylül 2014 Cumartesi

KADINLARI GERÇEKTEN ETKİLEYEN BİR PARFÜM VAR MI? | FEROLLE GERÇEĞİ

Kadınları gerçekten etkileyen bir parfüm var mı? Sorusu her yerde google'da ,sosyal ağlarda ve bloglarda bana soruluyor.Arkadaşlar kadın beynini etkileyen feromen isimli bitkilerden alınan bir madde vardır,işte bunları parfümlere etkileyerek aşk parfümleri üretilebiliyor.

Ancak dikkat! Her şeyde olduğu gibi bu ürünlerde de sahte,işe yaramayan ürünler olduğu gibi taklit ürünler de var geçenlerde yazmıştım.Bizzat kaliteli ürünlerin sahibi çok dertli!!!Mücadele ediyorlar ve sahte firmalara davalar açıyorlar!!!Bizzat tanığıyım.
Ferolle Aşk Parfümü isimli ürünün de çok tutulduğu için birçok taklitleri yapıldı ve satıldı.Şikayetler oradan geliyordu ancak artık davalar açıldığı için bu ürünler toplanacak.Bizzat ürün sahibi Kemal Bey'den aldığım bilgilerdir,bunlar.

Ferolle (Gerçek ferolle parfümü) ile ilgili şu sayfamda o kadar gerçek ve güzel kullanıcı yorumları var ki çok şaşıracaksınız.Ürünü almadan lütfen Şuradaki Yazımı okuyun.
Bu ürün 79 tl'ye satılıyor.Peki normal düz bir parfüm kaça satılyor,düşünün.İyileri 50 tl'den başlayıp 2000-3000'e kadar gidiyor,değil mi?

Yani bir parfüm alıp deneyeceksiniz.Beğenirseniz devamını alacaksınız,beğenmezseniz,çok hoş kokulu bir parfüm sıkıp öyle gezeceksiniz.Yani sorun yok.

Bu parfümü bir deneyin.Eşinizin,kız arakadaşınızın size daha çok bağlandığını diğer bayanlarından da her zamankinden size daha yakın olmak istediklerini göreceksiniz.Bizzat gerçek kullanıcılar böyle söylüyor!!!

Lütfen yorumları bu sayfadan okuyun.

0 yorum:

Yorum Gönder