4 Eylül 2014 Perşembe

KADIN AVCISI NASIL OLMAK | KADINLARI ETKİLEYEN SÖZLER

KADIN AVCISI NASIL OLUNUR

İstediğiniz kadını mı elde etmek istiyorsunuz ya da iyi bir kadın avcısı mı olmak istiyorsunuz? o zaman kulak verin bu dediklerime… iyi bir kadın avcısı kadın tavlayıcısı olmak için kesinlikle kadına nasıl yaklaşacağınızı bilmek gerekir. hiçbir kadın maço tavrı ,emredilmeyi, otorite altına alınmayı sevmez.kadın kendine iyi davranan ,arkadaş gibi erkeği sever.sürekli ben erkeğim gibi konuşmalardan da hoşlanmaz.Öncelikle bu tarz tavırlardan kurtulmak gerekir. Sonrasın da bakımlı olmak gerekir. unutmamak gerekir ki  bakımlı olmak kişinin kendine saygısıdır. sonrasında tavlayacağınız kadının karşısına karanfille , gülle gitmeyin,ona ilk başta hediye almayın.eski liseliler gibi bu davranışlar etkili değildir.Ona çok güzel olduğunu da söylemeyin. çünkü klasik laflara alışkındır insanlar için klasik laflar etkili olmaz.ilk etapta “merhaba.tanışabilir miyiz?” deyin. kadın size neden diye soracaktır yada neden benle buluşmaya tanışmak istiyorsun diyerek kendini özel bir kategoriye koymaya çalışacaktır.
Bu durumlara alışkın olun. Sonrasın da “neden tanışmak istedim, beni cezbettiniz o nedenle…”deyin. sonra “ kahve içmek ister misiniz?” deyin.şifreli ve çaktırmadan iltifat etmek kadını daha da şımartacaktır.çünkü şımarmak egosu,şımartılmak egosu herkeste vardır.kadın büyük ihtimalde sizden hoşlanmışsa ve engelleri yoksa evet diyecektir.sonra zamanını belirleyin. buluşun. buluştuğunuzda ona güzel sözler söyleyin. sakın ola geçmişteki kötü olaylarınızdan, acılarınızdan bahsetmeyin. pozitif görünün.hayatınıza yanlış kişiler çıktı diye herkesin size yanlış yapacağını düşünmeyin.bir yerde 9 kişi yanlışsa 10.kişinin doğru olabileceği ihtimalini düşünün.espri yapın.kaba saba küfürlü konuşmayın. erkeklik taslamayın. kadınlar ruhlarını okşayan erkekleri sever.unutmayın. kadına buluştuğunuzda şık olduğunu söyleyin, güzel olduğunu söyleyin. ama abartmayın. kadınlara sürekli güzelsin demek inandırıcı gelmez

.bir kadınla görüştüğünüzde başka bir kadından bahsetmeyin.bu hiç hoş olmaz.konu dışı.onu kazanmak istiyorsanız yapıcı konuşun.ancak asla ıssız adam olma gibi yarış içine girmeyin.böyle yarış içerisine girerseniz kadın bunu anladığı andan itibaren kesinlikle size kumpas kurar.iyi niyetli olarak adlandırdığınız kadın tipleri anadolu’da tek tip yetiştirilmiş sessiz sakin olmaktan başka alternatifi olmayan tiplerdir.bu kadınlar böyle oldukları için değil böyle olmalarını istendiği için bu şekilde davranırlar.bu yönlerinin yanlış oldukları keşfedildiği anda o erkekten intikamları çok kötü olur.ancak çok iyi niyetli,karşındaki erkekleri kabul etmek zorunda yetiştirilmeyen kadın tipleri zaten alıcıları yüksektir ve karşısındaki erkeğin ne şekilde davranacağını sezer.

kadına buluştuğunuzda şık olduğunu söyleyin, güzel olduğunu söyleyin. ama abartmayın. kadınlara sürekli güzelsin demek inandırıcı gelmez.bir kadınla görüştüğünüzde başka bir kadından bahsetmeyin.bu hiç hoş olmaz.konu dışı.onu kazanmak istiyorsanız yapıcı konuşun.ancak asla ıssız adam olma gibi yarış içine girmeyin.böyle yarış içerisine girerseniz kadın bunu anladığı andan itibaren kesinlikle size kumpas kurar.iyi niyetli olarak adlandırdığınız kadın tipleri anadolu’da tek tip yetiştirilmiş sessiz sakin olmaktan başka alternatifi olmayan tiplerdir.bu kadınlar böyle oldukları için değil böyle olmalarını istendiği için bu şekilde davranırlar.bu yönlerinin yanlış oldukları keşfedildiği anda o erkekten intikamları çok kötü olur.

ancak çok iyi niyetli,karşındaki erkekleri kabul etmek zorunda yetiştirilmeyen kadın tipleri zaten alıcıları yüksektir ve karşısındaki erkeğin ne şekilde davranacağını sezer.Erkeğin bu tarz kadın karşısında işi zordur.daha başka stratejiler geliştirmesi gerekir.onu tavlamak için güzelsin ,hoşsundan ziyade ne tarz kitap okursun, ne tarz müzik dinlersin gibi sorular sormak gerekir.yabancı bir müzikten bahsettiğinde de bilmiyorsanız “aaa …evet …ben de çok dinlerim…okurum deyip geçiştirin.sakın ola bilmediğinizin açığını vermeyin.bilmemek ayıp değildir ancak unutmamak gerekir bu durum ders dinlenecek zaman değil egoların,tavlamaların yarışının olduğu zamandır.
Erkeğin bu tarz kadın karşısında işi zordur.Kadın avcısı kitabı gerçek olup bayanlar karşısında ileri teknoloji kullanarak her erkeğin birer kadın avcısı dönüştüğüne kendi gözlerinizle göreceksiniz.Onun için kadınları avlamak kadın avcısından geçmektedir.İşte bu sebeb den dolayı erkelere yardım edebilecek tek kaynak kadın avcısı pdf  kitabı şeklnde olarak hazırlanmıştır.kadın avcısı kitabı erkekleri başarıya götürecek tek kaynaktır .

Daha başka stratejiler geliştirmesi gerekir.onu tavlamak için güzelsin ,hoşundan ziyade ne tarz kitap okursun, ne tarz müzik dinlersin gibi sorular sormak gerekir.yabancı bir müzikten bahsettiğinde de bilmiyorsanız “aaa …evet …ben de çok dinlerim…okurum deyip geçiştirin.sakın ola bilmediğinizin açığını vermeyin.bilmemek ayıp değildir ancak unutmamak gerekir bu durum ders dinlenecek zaman değil egoların,tavlamaların yarışının olduğu zamandır.
her evlilikte zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olabilir önemli olan kriz dönemlerine hasarsız olarak atlatmaktır .eğer evlilk gerçekten bu dönemi geçip büyük bir hasar almışsa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir.evlilik içinden çıkarmaz daha büyük bir yer almadan hemen harekete geçmek lazım.bunun için her iki tarafta yani eşler evliliği kurtulmak için çaba sarfetmeli emek vermelidir.Kadın avcısı kitabına sahib olmak isteyenler HEMEN BURAYA BAKSIN

KADINLARI ETKİLEYEN BAZI SÖZLER

İşte Kadınları en çok etkileyen sözleri sizler için bir arada topladık. Birbirinden güzel kadınlar için için yazılmış sözler: 1. Günün nasıl geçti?: Tüm gün eşek gibi çalışmış olabilirsiniz, sevgiliniz ise o gün hiç bir şey yapmamış yan gelip yatmış veya kankalarıyla cafe-cadde-vitrin şeytan üçgeni arasında dolaşıp perişan(!) olmuş olabilir. Öküzlük etmeyin ve bir kez olsun siz ona günün nasıl geçti diye sorun, dinlemeyecek olsanız bile.
 2. Harika görünüyorsun: Her zaman söylemiyorsunuz ama arada sırada ona iltifat edin, gönlünü alın. Ve lütfen zamanlamayı tutturun, yani kalkıp da saçları bigudili, yüzünde bakım maskesi varken söylememeye gayret edin!
 3. Kız arkadaşlarından daha güzelsin: Sizi yeni tanıştırdığı kız arkadaşları hakkında konuşurken onu yüceltecek    şekilde iltifat edin, onlardan daha güzel olduğunu vurgulayın, egosunu tatmin edin. Ama bunu o kızların yanında yapmayın ki ilerde o kızlara işiniz düşebilir! 
4. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?: Onun düşüncelerine de önem verdiğinizi gösterin, ama lütfen bu Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında olmasın!
  5. Gerçekten zekisin: Onun zekasına da önem verdiğinizi gösterin, ona zekasını gösterecek fırsatlar verin. Kadınlar zekalarına iltifat edilmesinden hoşlanırlar. En azından gazete eklerindeki çengel bulmacaları ondan önce çözmeyin!
 6. Bundan sonraki hayatımı seninle geçirmek istiyorum: Muhtelemen bunu sarhoş olduğunuz zaman söylemişsinizdir, ertesi sabah uyandığınızda pişman olacaksınız. İşte alkolün zararları! 
 7. En iyi arkadaşımsın: Kadınlar sevdikleri erkeklerin en iyi arkadaşlarından birisi olmayı severler, ama bu onları alıp maç öncesi birahaneye götürmenizi gerektirmez!
 8. Harika bir anne olursun: Eğer önceki evliliğinizden bir çocuğunuz varsa bu sözden sonra ona açıklayabilirsiniz!
 9. Eksik kalan hayatımı seninle tamamladım: Onun sayesinde bir eksikliği giderdiğinizi hissettirin ki sizi isteğiniz dışında terk ederken iki kez düşünsün! 
10. Seni seviyorum: Bu sihirli sözcükler için diyecek hiç bir şeyimiz yok, seviyorsanız söylemekten asla çekinmeyin!

0 yorum:

Yorum Gönder