10 Ocak 2014 Cuma

30 SANİYEDE KIZ TAVLAMAK | KIZLARI ETKİLEMEK İSTİYORUM


Her kadının zihninin içini görebilirsin.
Tabiki harfi harfine ne hissettiğini bilemezsin. Fakat yüksek olasılıkla kadınların zihninde neler olup bittiğini öngörebileceksin. (TIKLA HEMEN ÖĞREN)

Kadınların anlama kapasiten yükselecek.
Kadınlar sezgisel olarak sen ve diğer erkeler arsında farkı hissedecek. Çok belirgin olarak yüz ifadelerin, göz kontağın ve bedendilinde hissedilecek. Kadınlar sen de farklı bir şeyler olduğunu bilecek.Sanki yabancı bir ülkede kendi ülkenden birini görmek gibi daha onlarla konuşmadan beden dillerindeki yapmacıklığı hissedeceksin.

Doğa üstü seviyesinde Kadınların davranışlarına tesir edebileceksin. 
Çünkü sen onu onun kendisini anladığından daha iyi anlayacaksın, sana limitsiz ikna gücü verecek olan kadınların içsel düşüncelerine otorite olabileceksin. Dikkatli olmalısın. Kadınların hayatın elinde olacak ve sana itaat edecekler.

Gizli elit bir topluluğa adım atacaksın. 
Anlama, şefkat ve onun geleceğini görebilme yeteneğine sahip olacaksın bir erkek olarak hayatında yerin olacak. Onun güvenebileceği, dürüst olabileceği, gizli sırlarını anlatabileceği biri haline geleceksin neredeyse birlikte büyüdüğü yakın arkadaşı gibi, yararlı bir ek olarak tutkulu cinsel ilişkin olacak.
TIKLA (DEMO TALEP ET)


Onun gizli dilini deşifre edebileceksin.
Kadınların söyledikleriyle ima ettikleri anlamların birbirinden çok farklı olduğunu neredeyse bütün erkekler tecrübe etmiştir. Yada ilgili gibi görünen veya flört ettiğiniz kadına bir dakikalık bir harekette bulunduğunuzda ilgisini yitirebilirsiniz. Kadınlarla konuştuğunda etrafta olan biteni görebileceksin. Diğer erkeklere yardım etmeyi seçebilirsin yada kızların onlarla nasıl dalga geçtiğini izleyebilir ve onu kendine saklayabilirsin.

Onun içindeki sex düşkününü serbest bırakabilecek yeteneğe sahip olacaksın. 
Onu tamamen normal davranışları dışında davranmasını sağlayabileceksin. Kadınlar tamamen karakterleri dışında birşeyler yaptığında inanılmaz derecede dikkat çekeceksin ve seni asla unutmayacak ve diğer erkekler arasında önceliğe sahip olacaksın.


Onun karakterini hızlıca belirleyebileceksin. 
30 saniye de yada daha az bir sürede belirleyebileceksin.

Belirlediğin karakter için adapte olacaksın ve hedef için çabalayacaksın.
Umarım eğitim sırasında bazı kadınlarla buluşup karakterlerini saptayıp gerçek deneyimlerle pekiştirebilirsin. Hangi  karakterin sana daha uygun olduğunu umarım bulabilir ve onun üzerine odaklanabilirsin.

0 yorum:

Yorum Gönder