13 Aralık 2013 Cuma

KADINLARI ETKİLEMENİN VE BAŞTAN ÇIKARMANIN FORMÜLLERİ

Doğru Hal ve Hareketler Sayesinde Kadınları Baştan Çıkarma

Kadınları Baştan Çıkarma
Kadınları baştan çıkarma konusu erkeklerin en büyük ilgi alanları arasında her zaman en üstlerdedir. Dolayısı ile bu işlem oldukça önemli bir durumdur. Kadınlar birçok erkeğin zannettiği üzere ulaşılması çok zor varlıklar değildir. Aksine doğru hal ve hareketleri sergilediğiniz takdirde kadınlara çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kadınlara ulaşma ve kadınları baştan çıkarma hakkında bilmeniz gereken belli başlı temel kurallar bulunmaktadır.

Gizemli ve Merak Uyandıracak Şekilde Konuşun
Kadınların ilgisini çekmek aslında oldukça kolaydır. Kadınlar genel olarak yapıları gereği oldukça meraklı kişiliklerdir. Dolayısı ile merak uyandıracak şekilde yapacağınız konuşmalar kadınların ilgisini çok daha rahat bir şekilde çekecektir. Kadınları baştan çıkarma işinde ustalaşmak için gizemli ve merak uyandıracak şekilde tepkiler vermeniz önemlidir. Bu açıdan özellikle konuşmalarınızı oldukça ayarlamalısınız. Konuşmalar içerisinde vereceğiniz merak uyandırıcı tepkiler kadınların ilgisini çekmeye yarayacaktır. Bu konuda kullanabileceğiniz pek çok sözlük öbeği bulunmaktadır. Bu sözcük öbeklerini ve kadınlar tarafından gelebilecek cevaplar hakkında örnekler verecek olursak;
E-Daha önce sende bunu/şunu hiç fark etmemiştim…
K-Neyi?
E-Ya aslında çok önemli bir şey değil.
K-Söyler misin?
E-Ya önemli değil dedim boş ver.
K-Söylemeni istiyorum.
Bu tarz bir örnekle her zaman karşılaşabilirsiniz. Buradan anlayacağınız gibi kadının ilgisi tamamen sizin ağzınızdan çıkacak lafa dönmüştür. Buradan sonra söyleyeceğiniz olumlu sözler kadınları baştan çıkarma ve etkileme konusunda oldukça işe yarayacaktır. Merak uyandıran gizemli konuşma sözcükleri arasında “Sonra söylerim”, “Daha sonra anlatırım.”, “Bilmem.”, “Boş ver” gibi sözcükler bulunmaktadır. Bu sözcükleri ustalıkla kullandığınız her konuşma sizin lehinize işleyecektir.

Kadınları Baştan Çıkarma İçin Onlarla Eğlenceli İddialara Girin

Kadınları Baştan ÇıkarmaKadınlar ile çeşitli oyunlarda yâda işlerde iddiaya girmeniz oldukça eğlenceli olacaktır. Hatta arada bilerek kazanmasına izin vermeniz size karşı ilgi duymasını sağlayacaktır. Bu tarz iddialar yapacak ortamlar hazırlamanız da oldukça önemlidir. Bu yüzden iyi bir organizatör kişiliğine sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu aktiviteleri iyi bir şekilde organize eder ve lider bir kişilik sergilerseniz bu kadınları baştan çıkarma konusunda oldukça etkili olacaktır. Kadınları etkileme konusunda etkili olan diğer yöntemlerden birkaçını listeleyelim.
—İleriye dönük hayallerinizden bahsetmeniz ve ileriye hep umut dolu bakmanız kadınların size karşı olan güvenlerinin artmasını sağlayacaktır.
— Giydiğiniz kıyafetlerde oldukça önemlidir. Ortama uygun kıyafet ve takı takmanız kadınları oldukça etkileyecektir.
—Sohbetlerde genelde samimi ve esprili olmaya çalışmanızda bayanların oldukça hoşuna gidecektir. Fakat esprilerinizi yaparken dikkatli olmanız gerekmektedir. Çünkü komik olmayan kötü şakalar kadınların size karşı kötü his beslemesine yol açar.
—Bir kadınla yapacağınız her aktivitede cesaretli olmaya çalışın. Bu sayede kadınlar sizin yanınızda kendilerini güvende hissedeceklerdir.

Çok Yönlü ve Meşgul Bir Kişilik İmajı Çizin
Bir kadına tamamen bağlı olduğunuz imajını asla çizmeyin. Yapacak başka işlerinizin de olması kadınları baştan çıkarma konusunda oldukça etkilidir. Eğer belli başlı zamanlarda ona vakit ayırırsanız kendisini çok daha özel hissedecektir. Bunun yanında etkili olan birkaç özelliği listeleyelim.
—Giydiğiniz giysilerde modayı takip edin. Son yılın modası olan dar ve bedene oturan elbiseler çok daha çekici bir imaj çizmektedir. Bu sayede kadınları baştan çıkarma işi çok daha kolay olacaktır.
—Ses tonunuzu hafif hafif yükseltirseniz bu sizin lider bir kişiliğe sahip olduğunuzu ve kendinize güveninizin tam olduğunu gösterir.
—Para harcama konusunda asla çekingen olmayın. Eğer bu konuda cömert olursanız kadınların sizde oluşacak olan ön izlenimleri oldukça olumlu olacaktır. Fakat bunu yaparken istediğiniz için yaptığınızı belli etmeye çalışın. Zoraki bir şekilde bu işi yaparsanız, bu ters tepki yaratabilir.

Seçen Kişinin Siz Olduğunu Belli Edin
Bir kadını sizin seçtiğinizi belli etmeniz kadında onun size ihtiyacı olduğu düşüncesini hissettirecektir. Dolayısı ile ilişkiye yön vermeniz çok daha kolay olacaktır. Bu kurala dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü kadınları baştan çıkarma konusunda seçen kişinin siz olduğunu belli etmeniz çok önemlidir. Bununla birlikte olması gereken birkaç özelliği de listeleyelim.
—Herhangi bir ortama girdiğinizde nasıl davranacağınızı bilmeniz yâda bir sohbete yabancı kalmamak adına eğitimli olmanız oldukça güzel bir etki yaratacaktır
—Asla başka birisi gibi davranmaya çalışmayın. Bu karakterinize oldukça zarar verecektir. Ayrıca kadın bunu fark ederse onun gözünde oldukça ezik görüneceksinizdir. Dolayısı ile doğal davranmanız çok önemlidir.

1 yorum:

  1. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 39 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar. umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil