27 Aralık 2013 Cuma

BİR KIZI NASIL ETKİLERİM | KIZLARI ETKİLEME TAKTİKLERİ

Eğer sevdiğinizi nasıl etkileyeceğinizi bilmiyorsanız ve yana yakıla onu nasıl etkileyeceğinizi düşünüyorsanız bu yazımızı dikkatlice okuyunuz.
Daha önce bu konuyla ilgili olarak bir kızı nasıl etkilerim başlıklı bir yazı yazmış ve bu konuda önemli paylaşımlarda bulunmuştuk.
Kızı etkilemenin yolları başlıklı yazımızda ise ”kızı etkileme yöntemleri, bir kızı nasıl etkilerim” gibi aramalara cevap vermeye çalışacağız.

Kızı etkilemenin yolları

Bir kızı etkilemenin bir çok farklı yolu olabilir. Biz, bugün sizlere en çok etkili olan ve ciddi anlamda erkeklerin faydasına olan yöntemleri ele alacağız.
Sizler de diğer bir çok yolun yanı sıra; en çok erkeklere faydalı olan bu yollar sayesinde sevdiğiniz ve/veya hoşlandığınız bir kızı etkileme aşamasında destek alabilirsiniz.
İlk olarak bir kızı etkilemede her ne kadar önerilmese de yapmacık olmak önerilir.
Yani, ilk dönemlerde karşınızda ki kızı etkilemek için, ona, onun istediği gibi bir erkek göstermek. Örneğin, takıldığı mekanlara göre sevdiğiniz mekanları belirlemek, onun sevdiği giyim tarzına göre hareket etmek ve diğer bütün unsurlar da kendinizi onun istediği gibi sunmak. Böylelikle hayatı boyunca aradığı ve kendisi ile tamamen uyumlu erkeği bulduğunu sanabilir, etkilenmemesi kaçınılmaz olabilir. Bir de bunun tam aksine bağımsız, kendi istediği gibi hareket eden, doğal davranan yani özgür bir erkek portresi çizebilirsiniz.
Bu durumda çok etkili olmaktadır.
Bir kızı nasıl etkilerim, Kızı etkileme yöntemleri ve Kızı etkilemenin yolları konulu yazımıza devam ediyoruz.


Zira, bir çok kadın içinde doğal ve kendinden emin, özgür erkekler çekici gelmektedir. Son olarak ikisinin karşımı bir erkek portresi çizebilirsiniz. Hem, onun istediği gibi hareket eder; hemde aslında bu hareketlerin sizin öz, doğal haliniz olduğunu hissettirebilirsiniz ki bunu başarmak sizi mutlaka sonuca ulaştıracaktır.
Kızı etkilemenin yolları konusunda şunları da ifade edelim;
Tabii, tüm bu yollar karşınızda ki kıza göre tercih edilmeli. Onu biraz incelemeli ve üç yöntemden hangisinin daha mantıklı olacağına karar vererek hareket etmeniz çok önemlidir

Tabi kızı etkilemenin yolları bunlarla sınırlı değil.
Kızı etkileme yöntemlerini gider kızları etkileme konusunda hiçbir tecrübesi olmayan veya hayatta hiç bir kızı etkileyememiş birinden öğrenmeye kalkar onun bu konuda söylediklerini kızı etkilemenin yollarıdır diyerek baş tacı ederseniz sonrasında sonunuz hüsran olacaktır.
Kocaman bir hüsran!
Peki bu durumda ne yapmalıyız ?
Tabiki bu konuda uzman birinden destek almalısınız.
Bu konunun uzmanı kimdir, kim olduğunu bilsem bile o bana neden  yardım etsin ki dediğinizi duyar gibiyim.
Evet kızı etkilemenin yolları üzerine kitap yazmış bu konuda başarıları ile çevresinde nam salmış birisinden tabiki Ricci’den..
Ricci ile kızı etkileme yöntemlerini görünce gerçekten çok şaşıracaksınız!
Evet siz de bu yöntemle sevdiğinizi etkilemek ve onun tarafından farkedilmek hatta beğenilmek istiyorsanız BURAYA tıklayın ve Ricci’nin derslerinden yararlanın!

0 yorum:

Yorum Gönder