5 Temmuz 2015 Pazar

FACEBOOKTA KIZLARLA TANIŞMAK | SOSYAL AĞLARDA ARKADAŞ BULMAK


Birçok insan arkadaşlık sitesi olmasına rağmen bu sitelerde tanıştıkları kızların çirkin ve kaçık olduğunu söyleyen erkeklerin sayısı da oldukça çok.. Bu konuda iyi bir fikrim var: bu siteleri kullanan bayanların erkeklerle karşı karşıya görüşme problemleri olabilir. Bazıları çok meşgul olduğu için bu siteleri kullanıyor ama çoğunluğu erkeklerle yüz yüze görüşünce onları kaçırmaktan korkuyor.
Başka bir deyişle, arkadaşlık sitelerinden iyi bir kız bulmanız piyangoyu tutturmaktan daha zor olabilir. Bu şekilde bir kız arkadaş bulmakta kararlıysanız, daha büyük bir havuzdan seçim yapabileceğiniz bir site kullanmalısınız. Kadınların koca aramak için kayıt olmadıkları bir site.


Facebook

Şimdi biraz duralım. Eğer Facebook sitesini kız arkadaş bulmak için kullanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler var, yoksa hem arkadaşlarınızı kaybedebilir hem de kendinizi istemediğiniz durumlara sokabilirsiniz.

Bu yüzden kuzeninizin oda arkadaşının kız kardeşini dürtmeden önce az sonra söyleyeceklerimizi göz önünde bulundurmalısınız. Bunlar sizi facebooktaki diğer erkeklerden farklı kılacak ve işinizi kolaylaştıracak.

1. Profil Resimleri

Çoğu erkeğin yaptığı: Facebook'tan kız arkadaş bulmaya çalışan erkekler genellikle kızların beğeneceğini düşündükleri fotoğrafları kullanıyorlar. Örneğin, üzeri çıplakken banyo aynasında kendisini fotoğraflayanlar. BU kesinlikle yapmamanız gereken bir şey. Ayrıca eğer tüm albümünüz şişko arkadaşlarınızla bira içerken ve maç seyrederken çekilmiş fotoğraflardan oluşuyorsa sizi ister facebook'ta ister gerçek hayatta tanıştığı diğer sıkıcı erkeklere benzetecektir. Büyük hata.

Yapmanız gereken: Onun da bir parçası olmak isteyeceği, farklı yaşam stilinizi gösteren fotoğraflar seçmelisiniz. Diğer ülkelerde gezerken, deveye binerken, kız ve erkek arkadaşlarla hep beraberken veya ebeveynlerinizle çekilmiş fotoğraflar olabilir. Eğer yine de tek başınıza bir fotoğraf koymak isterseniz en azından fotoğrafınıza komik bir başlık bulun. 


2. Profil Bilgileri

Yapmanız gereken: Nelerden hoşlandığınızı belirtirken dürüst olun. Örneğin kitaplar ve filimler, ne kadar çok paylaşırsanız kadınların sizi bulması o kadar kolay olur. Ayrıca aynı şeylerden hoşlandığınız kadınlar olacağından gerçek bir ilişkiye geçmek de kolaylaşacaktır.

3. Durum Güncellemeleri

Çoğu erkeğin yaptığı: "İşimden nefret ediyorum. Patronum kötü ve yaşadığım yer çok sıkıcı." Kimse kötümser ve hayatı sıkıcı olan birisiyle olmak istemez. Kaliteli bayanları kaçırmak için bundan daha iyisini yapamazsınız.

Yapmanız gereken: Değer katın. Eğer söyleyecek ilginç veya komik bir şeyiniz yoksa hiç söylemeyin.  


4. Flört Etme

Çoğu erkeğin yaptığı: Cesur özel mesajlar göndermek, duvarına iltifatlar yazmak ve her online olduğunda sohbet etmeye çalışmak. Çoğu erkek ilgi çekmek için bu hataları yapıyor. Bunlar sizi muhtaç gösterir, kadınlar muhtaç erkeklerden hoşlanmazlar.

Yapmanız gereken: Eğer onu gerçekte tanımıyorsanız veya daha önce flört etmediyseniz, duvarında flört etmeye çalışmayın. Flört etmek özel hayattır ve onun tüm arkadaş çevresinin ve kıskanç eski erkek arkadaşlarının bunu görmesini istemezsiniz.

Ona özel mesaj gönderecekseniz komik şeyler yazın. Profilindeki birşey hakkında yorum yazabilir veya bir konuda danışmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Facebook'ta takılırken ortak bir arkadaşınızın sayfasında onu gördüğünüzü ve dikkatinizi çektiğini belirtebilirsiniz.

Eğer o da size ilgi duyarsa cevap verecektir. Eğer cevap vermezse ağırbaşlılığınızı koruyun ve onu rahat bırakın. Birçok kadın Facebook'tan tanışmak konusunda kendisini rahat hissetmiyor olabilir. Ortak arkadışınızı sizi tanıştırması için ikna edebilirsiniz.    

Anlattıklarımız iyi bir başlangıç yapmanızı ve diğer erkeklerin yüzde doksanından önde olmanızı sağlayacak. Artık en azından biraz daha fazla
şansınız olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder