21 Ekim 2018 Pazar

YATAKTAKİ KRALİÇE | KADINLARI ELDE ETMENİN YOLLARI

İsimsiz Kahramanlar diyor ki;
Çoğu kadın “boşalma” ile “orgazm olmanın” aynı şey olduğunu zannediyor!
Metabolizmamız gereği sabah uykusunda, yanımızda bir kadın olmadan da boşalıyoruz zaten. Orgazm ise bambaşka bir olay. Bambaşka bir keyif. Çoğu kadın bunu bilmiyor!
Orgazm, ne yapacağını her yönüyle bilen Tanrıça olarak adlandırdığımız kadınların maharetidir ve biz erkekler için eşsiz bir keyiftir! Bunu sağlayan kadın bir erkek için eşsiz bir kadındır!
***
Yataktaki Kraliçe kitabı, hayatındaki erkeği (kocanı ya da evli değilsen sevgilini) tam anlamıyla tatmin etmenin yollarını ve ona hazzın doruğunu nasıl yaşatacağını resimli ve yazılı anlatımlarla gösterecek ve seni onun nazarında bambaşka bir kadın yapacak!
Yataktaki Kraliçe kitabını indirip okuyabileceğin bölümü alt satırlarda göreceksin ama öncesinde birkaç şey daha!
Bazı kadınlar vardır onlar paspastır, bazı kadınlar ise tanrıçadır. Bu söz, karizması ve özel yetenekleriyle pek çok kadının aşkını kazanmış, sadece yaptığı resimlerle değil aşk hayatıyla da tarihte önemli bir yer edinmiş ünlü ressam Picasso’ya ait.
“Bazı kadınlar vardır onlar paspastır, bazı kadınlar ise tanrıçadır.”
Yani, üzerine basılıp geçilesi kadınlar ve önünde eğilip tapınılası kadınlar. Erkekler nazarında paspas olan, olmaya devam eden bir sürü kadın var. Gelin siz Tanrıça olma yolunda ilerleyin.
Yatakta Tanrıça olmak, her yönüyle ele alınması gereken geniş bir konu. Çünkü erkekler cinselliğe doymak bilmiyor ve birlikte olduğu kadının cinsel açıdan son derece bilgili olmasını istiyorlar!
Ülkemiz ve dünya genelindeki istatistiklere göre, erkeğin kadınına olan düşkünlüğü cinsel yaşamda elde ettiği tatminle doğru orantılı! İlişkilerdeki aldatmanın, aldatma yoksa da ilgisiz soğuk davranışların, gereksiz yere çıkan tartışmaların altında hep “cinsel tatminsizlik” yatıyor!
Dün geceki seksinizde erkeğiniz boşaldı diye “Tamamdır bu iş!” zannetmeyin. Cinsel tatminin işareti 5 gramlık sıvı değil!
Cinsellik sanatını bilin hanımlar… Akıllı kadının cinsel rehberi Yataktaki Kraliçe kitabından faydalanın!
Erkekler yatakta ne ister Yataktaki Kraliçe kitabı hakkında daha fazla detay için aşağıdaki satırları okumaya devam edebilirsin ya da bu kadarı bana yeter diyorsan kitabı hemen okumak için aşağıdaki butona tıklayabilirsin. Yataktaki Kraliçe kitabı indirmek ve okumak için ödeme yapacağın sayfada senden bir e-mail adresi istenecek, ödemenin hemen ardından kitabın indirme linki maksimum 2 dakikada o mail adresine gönderilecek. Bu kadar basit!

3 yorum:

  1. Merhaba bayanlar hadi ne duruyorsun bir telefon uzağındayım heyecan güzeldir bekliyorum seni 05431354243 gizliye açık çekinmeden ara 💋💋💋🔥🔥

    YanıtlaSil
  2. Tüm bayanlar arasın yaş sorun degil ben mehmet 0543 692 10 18

    YanıtlaSil
  3. Ohhh 0534 489 55 20

    YanıtlaSil