10 Temmuz 2016 Pazar

KOKU ROMANTİK BİR TUZAKTIR | KADINLARI ETKİLEYEN KOKULAR


Koku en romantik tuzaktır…

 ‘The Scent of Desire  (Arzunun Kokusu)’ isimli kitabın yazarı Rachel Herz, “Kokular duygularımızla bire bir bağlantılıdır.” diyor ve bunun sebebini “Beynin koku merkezi yani limbik sistem aynı zamanda öğrenme yeteneği ve duyguları da burada saklıyor,” şeklinde açıklıyor.
Burnuna nazik davranınErkek kokusunun bir sıkımı kadınların genital bölgesindeki kan dolaşımında belirgin bir artış yaratır. Görme duyusundan sonra koku alma duyusu diğer tüm duyulara göre çok daha fazla reseptör içerir. Eğer kokunuz sizden 50-60 santim uzaklıkta duran biri tarafından fark ediliyorsa sıktığınız miktarı azaltmanız gerekir. Kız arkadaşınızı kokunuzla boğmayın.
Kokunuzu dağıtınBir kadının cinsel çekimini etkileyen en önemli fiziksel faktör erkeğin kokusudur. Ancak kadınlar erkeğin kendi vücut kokusuyla parfümü pek ayrıştıramazlar. Eğer bir kadın erkeğin çok güzel koktuğunu düşünüyorsa, bu vücudunun kendisi de olsa parfümü de olsa, onu çekici bulacaktır. Önemli olan kendi miskinizin kullandığınız kokuyla karışmasını sağlamak. Giyinmeden evvel göğsünüze sıktığınız bir sıkım parfüm kendi teninizle karışmasını ve kalıcı olmasını sağlayacaktır.
Eski anıları bastırınEğer bir kadının bir parfüme karşı tutkusu varsa onu kullanıp kullanmamayı iki kere düşünüp sonra karar verin. Çünkü eğer o koku onun aklına bir kere yerleşmişse başka bir parfümün onun yerini alması çok zor olabilir. Kadının tutkusu olduğu kokuyu daha önce birliktelik yaşadığı bir erkekle hem duygusal hem cinsel açıdan bağdaştırmış olma ihtimali çok yüksektir. İnsan burnu 10.000 farklı kokuyu ayırt edebilecek yapıdadır. Benim tavsiyem onu yeni bir kokuyla baştan çıkarmanız doğrultusunda.

Kokuları anılarla eşleştirinAroma tek başına anlamsızdır. Ne zamanki onu bir deneyimle birlikte yaşarsınız işte o zaman anlamlı bir hal alır. Bundan ötürü yeni bir parfüm kullanmaya başlayacaksanız onu ilk kullandığınız gün için özel bir plan yapın. Size bir ipucu: Yaptığınız programa göre kokularınızı ayırın. Gece çıkarken, gündüz programlarında ve evde geçen tembel günler için 3 ayrı kokunuz olsun. Böylece sevgiliniz o kokuları güzel geçen anlarınızda ilişkilendirmeye başlar ve ne zaman o kokuyu duysa o anları hatırlar.
Onda bir şeyinizi bırakın2006 yılında Pittsburgh Üniversitesi’nde yapılmış bir araştırmada kadınların %72’sinin bazı geceler sevgilisine ait olan bir şeye sarılarak uyuduğunu gösteriyor. Söylenen en genel sebepse “onu hatırlatıyor” olması. Bundan dolayı uzun süre üzerinizde kalmış bir tişörtünüzü ya da kazağınızı onun evinde bırakın.

Öyle bir koku sıkın ki üstünüze kadınları kendinize esir edin üstelik parfüm fiyatına

 -Kadını kendinize bağlar
-Kadını azdırır
-Kadını köleniz yapar
-Çağırmasanız da yanınızdan ayrılmaz

Tesr edilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder