15 Ocak 2016 Cuma

HER İLİŞKİDE YAŞANAN CİCİM AYI SÖZLERİ

Her ilişkide cicim ayları yaşanır. Bitmek bilmeyen romantik dakikalar, çevrenizdeki insanları kıskandıracak öpüşmeler koklaşmalar, birbirinizin gözünün içine bakmalar... Tüm bunlar ömür boyu sürsün isteriz ama nasıl ve neden olduğunu anlayamadığımız bir şekilde bu muhteşem yaşantılar yalnızca birkaç ay sürüyor. Birbirimize tutamayacağımız sözler vermekte üstümüze yok zaten. Hem beklentiyi de yükseltiyoruz böyle yapınca. Sevgilisine "beni seviyorsan hadi camdan atla" diyecek hale geldi insanlar.

1. Bizim her günümüz birbirinden özel olacak.

Ne yazık ki bunu söyleyen insanların çoğu, bir süre sonra, yıl dönümü, doğum günü gibi unutulması kabul edilmeyecek özel günleri bile unutuyor. Bari gelirken bahçeden bi çiçek koparsaydın ya

2. Biz asla diğer çiftler gibi olmayacağız.

Birbirinize öyle alışıyorsunuz ki, ilişkinin bir süre sonra sıradan bir şekilde ilerlemesi kadar normal bir şey yok aslında. Hangi yemeği sevdiğini, sabahları kaç dilim ekmek yediğini, çaya kaç şeker attığını bilmek sizi sıkıcı değil güçlü bağları olan bir çift yapar. Bu yalana hiç gerek yokmuş aslında değil mi?

3. Benim için her zaman arkadaşlarımdan önce geleceksin.

Elbette sevgiliniz hayatınızdaki pek çok insandan önemlidir fakat birkaç ay sonra erkek arkadaşlarınızla maç izlemek için sevgilinize yalan söylemek istemiyorsanız en başta dürüst olmanızı öneririm.

4. Tabi ki senin her halin güzel. Sabah yeni uyanmış halin bile Victoria's Secret mankenlerine taş çıkarır. Hayatımdaki en güzel kadın hep sen olacaksın.

Her ne kadar bu cümlenin gerçek olmasını diliyor olsak da aynı cümleyi kuran adam birkaç ay sonra sizi makyajsız görünce "aşkım neyin var hasta mısın" diyebilir.

5. Şifrelerini istemiyorum. Sana güveniyorum.

Ben sana güveniyorum aşkım sen de bana güven. Güvensiz ilişki temeli sağlam olmayan binaya benzer diyen sevgiliniz bir bakmışsınız e-devlet şifrenizi bile isteyecek hale gelmiş.

6. Ben evcimen bir insanım. Hiç sevmem öyle sabahlara kadar o mekandan o mekana dolaşmayı

En gereksiz yalanlardan biri de bu. Dışarı çıkıp eğlenmenin nesi kötü yahu? Tabi ki her gece evin yolunu unutacak kadar dağıtmayın kendinizi ama birlikte dans gecelerine gitseniz fena olmaz mıydı?

7. Futbol severim tabi ama senede birkaç kez maç izlerim. Onlar da önemli derbiler, milli maçlar falan.

Bu cümleyi kurduğunu duyduğum son erkek, ismini bile ilk kez duyduğum bir ülkenin ikinci lig maçlarını takip ediyordu.

8. Asla senin telefonunu karıştırmam. Senin de kendine ait özel bir dünyan var ve buna saygı duyuyorum.

Gülüp geçin bu cümleye. Siz lavaboya gittiğinizde telefonunuzu alıp tüm mesajlarınızı okuması, arama geçmişinizi incelemesi ve hatta galerinize göz gezdirmesi  yakındır.

9. Ben hiçbir zaman soğan yemem.

İlişkinin başlarında dürümü soğansız yemek, ay ben kelle paçadan nefret ederim demek, pizzayı çatal bıçakla yemeye çalışmak hepimizin yaşadığı şeyler. Kasmayın kendinizi. “Usta bize iki soğanlı dürüm” demenin rahatlığını yaşayın

10. Tabi ki ilerde de sana bu kadar çok mesaj atacağım. Sana günaydın demeden güne başlayabileceğimi nasıl düşünürsün

Haklı. Uzun bir süre o günaydın mesajları hiç kesilmez. Sonra bir bakmışsınız bırakın günaydın mesajını attığınız mesaja cevap almanız bile saatler sürüyor.

11. Çok güzel kahvaltı hazırlarım. Bundan sonra her Pazar sana dünyanın en güzel kahvaltısını hazırlayacağım

Erkekler gerçekten mutfakta tek bir yiyecekte uzman olabiliyorlar. Krep, menemen, omlet gibi basit tatlarda oldukça iyiler. Fakat bunu yaparken mutfağı savaş alanına çevirdikleri için bir daha yapmamalarını sağlıyoruz. O mutfağı toplamaktansa bir ömür kahvaltı hazırlamayı tercih edersiniz.

12. Ben sanatsal aktiviteleri, kendime bir şeyler katmayı çok severim. Ayda iki kez sinemaya ve tiyatroya gitmezsem kendimi eksik hissediyorum.

Hmm. Sanata ilgisi olan birikim sahibi bir erkek fakat nasıl olduysa sevgili olalı 5 ay oldu ama sanata en yakın yaptığı şey internetten korsan film indirmek oldu

13. Kadınların ne giydiğine karışmayı çok ilkel buluyorum. Sonuçta sen ne giyip giymeyeceğine karar verebilecek olgunluğa ve özgürlüğe sahipsin

Giydikten sonra nasıl olmuş diye sorduğunuz tüm eteklere “hangi etek” diye cevap vermesine çok az kaldı. Mini eteklerinizle vedalaşmaya başlayın.

14. Sürpriz yapmaya bayılırım. Sevdiğim kadını şımartmaktan daha doğal ne var ki

1 yıllık ilişkide sadece bir kez sizin zorlamanızla çiçek alacak erkeğin en tatlı
yalanıdır bu. O aldığı çiçeği de taşımaktan utandığı için çantasında veya bir
poşette getirir size

15. Biz hiç ayrılmayacağız.

(üç ay sonra birbirlerini parçalayacak duruma geldiler)  Biz de isterdik tüm aşklar sonsuza kadar sürsün, hiç kavga edilmesin, minik tatlı bebeklerimiz olsun ama gerçekçi olmak lazım. Sonsuz ve mutlu aşk her insanın başına gelmeyecek kadar nadir bulunan bir mucize.

0 yorum:

Yorum Gönder