13 Eylül 2016 Salı

BURÇLARA GÖRE SEKS ANLAYIŞINIZ

Dostlar, bildiğiniz gibi burçlar kişiliğimizi, kişiliğimiz davranışlarımızı belirler. (Elbette inananlar için). Biz de araştırdık ve burcunuza göre yatakta nasıl bir performans sergilediğinizi ortaya çıkardık. Belki şu anda mantıksız geliyor olabilir ancak içeriği okuduğunuzda fikrinizin değişeceğinden eminiz...

1. Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)
Eğer bir koç burcuysanız, yatakta sürprizlerle dolu olmanız kaçınılmazdır. Partneriniz sizin neler yapabileceğinizi asla kestiremez ve bu da seks hayatınıza renk katar. Koç burçları aynı zamanda dominant, ilişki sürecini yöneten ve yerine göre kabul edilebilecek bir sertlikle davranan insanlardır. Aynı zamanda rekabetçi bir yapıya sahip oldukları için yatakta çekinmeden kendilerini aşmaya ve ne olursa olsun sizi memnun etmeye çalışacaklardır.

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)
Boğa burçları yatakta uyumlu davranan ve seksin gidişatını biraz da partnerlerinin davranışlarına göre belirleyen insanlardır. Onlar koç burçları gibi başarılı olmaya değil, duygusal yoğunluk yaşamaya önem verirler. Kaldı ki yerine göre dominant bir tavırla dizginleri ellerine almaları da mümkündür. Onların amacı hiçbir zaman seks yapmak değil, aşk yapmaktır. Yatakta sevildiklerini hissetmek isterler ve romantik yapılarını dışa vururlar. Tek gecelik ilişkiler pek onlara göre değildir...

3. İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)
İkizler burcu yatakta oldukça aktif, hareketli ve öngörülemez bir burçtur sevgili dostlar. Dokunmayı çok seven ikizler burcu insanı, yatakta kontrolü ele geçirir ve aklını bir kenara bırakarak bedenini içgüdülerin yönetmesine izin verir. Eğer ikizler burcu bir partneriniz varsa, onunla yoğun bir macera yaşamaya hazır olmalısınız.

4. Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeç burcu insanının yatakta itaatkâr olduğu bilinmektedir. Onlar seks sırasında daha pasif kalan taraf olarak partnerlerinin vücutlarını keşfetmelerine ve istediklerini yapmalarına müsaade ederler. Öte yandan yengeç insanı aynı zamanda yerine göre sertliği de sever. Tüm süreç romantik olduğu ve iki taraf birbirine kibarca yaklaştığı sürece yengeçlerle ilişki muhteşemdir.

5. Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Davranışlarında genel olarak dominant ve egoist olarak bilinen aslan burcu insanları, yatakta her zaman bu yönlerini göstermezler. Partnerlerinin hoşuna giden neyse onu yapmaya eğilim gösterirler ve göz temasına oldukça önem verirler. Çünkü aslan insanıseksi ciddiye alır ve duygusal bir ilişki kurmaya daima özen gösterir.

6. Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)
Başak burcu insanının marifetlerini gösterebilmesi için, kendisini yatakta rahat ve özgür hissetmesi gerekmektedir sevgili dostlar. Onlar bencil aşıklar değildirler ve kendilerini olaya kaptırabilmek için patnerlerinin de rahat ve memnun olduğundan emin olmaya önem verirler. Onların hassas noktaları karın bölgeleridir ve buraya dokunulduğunda vahşileşebilirler (iyi anlamda). Onlar ayrıca sevişirken konuşmayı seven tiplerdir; çünkü ancak bu yolla kendilerini daha rahat hissedebilirler ve kafalarında uçuşan düşüncelerden bir nebze kurtulabilirler.

7. Terazi Burcu ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu ( 23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu insanına göre seks, aşka eşittir; ikisi aynı şeydir ve birbirinden asla kopamaz. Hassas noktaları kalçalarıdır ve bu bölgeye dokunulduğunda kendilerini partnerlerine tamamen vermeye hazırdırlar. Tıpkı yengeç burcu insanı gibi onlar da yatakta itaatkâr olmayı tercih ederler ve partnerlerine hareket özgürlüğü tanırlar. Teraziler aynı zamanda az biraz sekse takıntılıdır ve onlar için bir insanla olan uyumlarını belirleyen de genellikle seks hayatlarıdır.

8. Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)
Akrep burcunun tüm burçlar içerisinde cinsel açıdan en aktif ve açık burç olduğunu herhalde duymayanımız yoktur. Onlar, seksin her türlüsünü severler ve karşılarındaki insana güvendikleri sürece bunları hayata geçirmekten çekinmezler. Akrep insanı yatakta oldukça dominant bir tavır sergiler ve partnerini ne yapıp edip memnun eder.

9. Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
Eğer bir yay burcu insanıysanız, tuhaf ve beklenmedik yerlerde seks yapmaktan hoşlanıyor olmanız olasıdır. Seks konusunda oldukça enerjik, maceracı ve beklenmedik olan yay burçları, aynı zamanda içgüdülerini beyinlerinden daha fazla dikkate alan insanlardır. Onlar için seks yapmak için yalnızca bedensel ihtiyaç duymak yeterlidir. Ancak yalnızca sevdikleri insan için yatakta her şeylerini vermeye hazırdırlar.

10. Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)
Oğlak burcunun mensupları seks konusunda oldukça ciddi insanlardır. Seks konusunda bir takım takıntılı düşüncelere sahiptirler ve yerine göre seksten kaçınırlar. Nasıl bir tavır sergileyeceklerini belirleyen ise o andaki ruh halleridir. Aynı şey sevişme sırasındaki tavırları için de geçerlidir: Kimi zaman romantik ve duygusal bir ilişkiyi, kimi zaman ise sertliği tercih ederler. Oğlak insanı yerine göre hem aşk ilişkisine, hem de sıradan bir ilişkiye açıktır ve yatakta genellikle kendi isteklerini gerçekleştirmeye önem verir.

11. Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)
Kova burçları yatakta, "elde edilmesi zor olan"ı oynamayı severler. Onların açık ve rahat bir cinsel ilişki kurmak için önce bedensel değil zihinsel olarak uyarılmaları gerekmektedir. Bu yüzden kova burcuyla ilişki kurabilmek için önce uzun ve yoğun konuşmalar yapmanız gerekir. Eğer netice olarak sizin seks için yetkin olduğunuza karar verirlerse de oldukça eğlenceli ve komikli, şakalı bir seks sizi bekliyor olacaktır.

12. Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
Tıpkı terazi burcu insanı gibi balık burçları için de seks, aşka eşittir. Oldukça duygusal oldukları bilinen balıklar, bu özelliklerini cinsel hayatlarına da taşırlar ve duygusal olarak uyarılmaya, iltifata ve romaintik öpücüklere ihtiyaç duyarlar. Aynı zamanda yatakta kendilerini güvende hissetmeye ihtiyaç duyan balıklar, ancak tam olarak güvendikleri zaman partnerlerine kendilerini tamamen açarlar...

0 yorum:

Yorum Gönder